Cem Adrian'ın anlamlı konserinden rakamlar geldi

Cem Adrian Köy Okulları Yardım Projesi Derneği’nin kütüphane açma projesi için ilk kez TikTok’ta konser verdi. Cem Adrian'ın bu anlamlı konserinden rakamlar paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Cem Adrian'ın anlamlı konserinden rakamlar geldi

Cem Adrian’ın 28 Şubat Pazar akşamı yaklaşık 1 saat süren TikTokta verdiği ilk konserini toplamda 306.500 kişi izledi. Adrian, Köy Okulları Yardım Projesi Derneği adına verdiği konserde topladığı bağışla bir köy okuluna kütüphane açılmasına vesile oldu.

Cem Adrian Köy Okulları Yardım Projesi Derneği’nin kütüphane açma projesi için ilk kez TikTok’ta konser verdi. 306.500 kullanıcının katılım gösterdiği konserde, çok önemli ve değerli bir projeye imza atıldığının altını çizen Adrian topladığı bağışlarla bir köy okulunda kütüphane açılmasını sağlayacak.

Cem Adrian, 10 yılı aşkın süredir sadece çok renkli sesi değil, çok renkli müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında çok farklı eserlere imza atıyor. Müzisyen aynı zamanda, bölge ayırt etmeksizin Türkiye’nin her şehrinde, en fazla konser veren canlı performans sanatçıları arasında ön sıralarda yer alıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin