Çelik, başörtülüler için ne dedi?

Sanatçı, katıldığı programda iddialara son noktayı koydu.

Google Haberlere Abone ol
Çelik, başörtülüler için ne dedi?

Gazeteci Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu Ülke TV’de yayınlanan Sıradışı programına bu hafta şarkıcı Çelik konuk oldu. Çelik daha öncelerde söylediği iddia edilen “Albümümü başörtülüler almasın” açıklamalarını yaptığını hatırlamadığını belirtti. Turgay Güler’in “Bunları söylediğinize dair kayıt var mı?” sorusuna Çelik, “Öyle bir şey söylesem de özür diler geçerim” dedi.



HÜKÜMET LEHİNE BİR ŞEY SÖYLEDİĞİMDE TEPKİ ALIYORUM



Hükümetin yaptığı bir takım şeylere onay verdiğinde çevresinden çok tepki aldığını söyleyen şarkıcı, Tayyip Erdoğan’a oy vermediğini ve kendisinden bir beklentisinin olmadığını belirterek; “Adalet ilkesine bağlıysan doğru olan şeyleri söylemen gerekiyor.” dedi.



CHP’YE OY VERİRKEN ATATÜRK’E OY VERİYORMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM



Çelik Erişçi, “Ben CHP’ye oy veriyorum. CHP’ye oy verirken Atatürk’e oy veriyormuşum gibi hissediyorum. O vefamı hiçbir şekilde kaybedemem. Sen döndün ve Atatürkçülükten vazgeçtin diyenler için tam tersi ben vefa olarak durduğum yerde tam olarak duyuyorum.” dedi.



Başbakan’ın bazı faaliyetlerinden memnun olduğunu dile getiren Çelik, Başbakan ile ilgili düşüncelerini de şu şekilde ifade etti; “Amerika bana, ‘Ben artık AK Parti iktidarının peşinde değilim. Dolayısıyla bunu desteklemiyorum. Sen de karşıt görüştesin gel beraber koalisyon yapalım’ dese ben Başbakan’ı Ankara’ya sırtımda taşırım.”




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin