Çekya Devlet Başkanı Zeman canlı yayında hastalığını açıkladı: Siroz değilim, hastalığım anoreksiya. Mide tüpü ile yaşıyorum

Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman uzun süredir tedavi görüyordu. Zeman geçtiğimiz günlerde tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Zeman taburcu olduktan sonra ilk röportajını verdi ve canlı yayında hastalığının ayrıntılarını anlattı. Zeman, “Siroz değilim, hastalığım anoreksiya. Mide tüpü ile yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Çekya Devlet Başkanı Zeman canlı yayında hastalığını açıkladı: Siroz değilim, hastalığım anoreksiya. Mide tüpü ile yaşıyorum

Çekya Devlet Başkanı Milos Zeman, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süredir bulunduğu hastaneden taburcu olduktan sonra ilk televizyon röportajını verdi.

"MİDEME BAĞLI BİR TÜP İLE BESLENİYORUM"

Sağlık sorunları, yeni hükümet, Covid-19 ve eski Başbakan Andrej Babis hakkında açıklamalarda bulunan Zeman, yaşadığı sağlık sorunlarının söylendiği gibi sirozdan değil, anoreksiyadan kaynaklı olduğunu belirterek, “İştahım yok, yemek yiyemiyorum, son zamanlarda 10 kilo verdim. Bu nedenle mideme bağlı bir tüp ile besleniyorum. Son bir aydır alkol ve sigara kullanmıyorum. Bugüne kadar beni bir kere bile tedavi etmeyip kamuoyuna siroz olduğumu söyleyenleri de hayretle izledim. Doktorlar uçuş yasağı koyduğu için İsrail ve Çin gezilerimi gerçekleştiremeyeceğim” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin