Çekim sonrası yoga seansı

Show TV'de yayınlanan dizinin oyuncuları yoga derslerine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Çekim sonrası yoga seansı

Show TV'de yayınlanan, başrollerinde başrollerinde Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur gibi isimlerin yer aldığı ve yapımcılığını Koliba Film, Ata Türkoğlu'nun üstlendiği 'Yılanların Öcü'nün çekimleri Nevşehir'in Kapadokya bölgesinde devam ediyor. 



Çekimler için bu bölgeye yerleşen dizi oyuncuları, kendilerine yeni bir hayat kurdu. Çekimlerden arta kalan zamanda kendilerine yeni uğraşlar arayan dizi oyuncuları, toplu olarak yoga derslerine başladı.

 

HAFTADA 1 GÜN YOGA

 

'Yılanların Öcü' dizisi oyuncuları, yaklaşık 5 aydır Ürgüp'te yaşıyor. Çekimlerden arta kalan zamanlarda da Nevşehir'in doğal güzelliklerini keşfeden dizi oyuncuları, aynı zamanda da yoga derslerine başladı. Haftada en az bir gün yoga yapan oyuncular, bu sayede kendilerini daha zinde hissediyorlar.

 

OTEL BAHÇESİNDE YOGA DERSLERİ

 

Kaldıkları otelin bahçesine çıkan dizi oyuncuları, burada yoga yaparak rahatlama ve motive olma fırsatı yakalıyor. Yoga derslerini ise, dizide 'Elif' ve 'Şerife' karakterlerini canlandıran Ceyda Kasabalı ve Hande Kaptan veriyor. Daha önceden yoga eğitimi alan Hande Kaptan ve Ceyda Kasabalı, çekimlerin olmadığı boş günlerde tüm oyuncularla yoga yaparak motive oluyorlar.



"Çekim sonrası yoga seansı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin