Caz'ın ünlü isimleri bu hafta İKSV Salon'da bir araya geliyor!

Okay Temiz ve İsveç cazının en önemli isimlerinden Lennart Aberg, “Kuzeyden Güneye” projesiyle İKSV Salon’da olacak.

Google Haberlere Abone ol
Caz'ın ünlü isimleri bu hafta İKSV Salon'da bir araya geliyor!

1984 yılında Avusturya’da doğan ve müzikle erken yaşta tanışan ve Björk’ü kendine hayran bırakan perküsyonist ve besteci Manu Delago, 20 Ocak Çarşamba, 21.30'da salonda dinleyici ile buluşacak.



Türk müziğini cazla birleştiren, İsveç cazının en önemli isimlerinden Lennart Aberg ise kuzey cazı örneklerini Türk folklörüyle birleştirdiği “Kuzeyden Güneye” projesiyle Salon’a geliyor. “Kuzeyden Güneye”, Lennart Aberg (tenor, soprano saksofon), Okay Temiz (davul, perküsyon), Can Çankaya (piyano), Ozan Muslu (akustik bas) ve Ahmet Özden’den (zurna) oluşan ekiple 21 Ocak Perşembe akşamı 21.30’da Salon sahnesinde olacak.

 



Ekim 2015’ten beri her ay Salon’da gerçekleştirilen Sofar’dan Salon’a etkinliğinin Ocak ayı konukları Seha Can ve Sedef Sebüktekin, Mehmet Güren, Ozan Tekin, Can Aydınoğlu ve Berkay Küçükbaşlar’dan oluşan Biz ekibi salonda olacak isimler arasında.

 



Redd'in kurucuları Doğan Duru ve Güneş Duru kardeşler bir diğer projeleri In Betwin ile Salon sahnesine konuk oluyor. Dünyalarına ilişkin içsel bir yolculuk olarak tanımladıkları In Betwin’de müzisyen ikili, Jeff Buckley ve Depeche Mode gibi grupların öne çıkan şarkılarını etkili bir şekilde yorumluyor. Müzikal kimliklerini oluşturmada onlara rehberlik eden yerli ve yabancı şarkıları yorumladıkları projeleri In Betwin ile Duru kardeşler, sevenleriyle müzik dolu bir akşam geçirmek üzere 23 Ocak Cumartesi Salon’da sahne alacak.



Etkinliklerin biletleri, Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilecek. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin