Cazın buğulu sesi İstanbul'u selamladı

Grammy ödüllü sanatçı Diana Krall, İstanbul'da sahne aldı.

Google Haberlere Abone ol
Cazın buğulu sesi İstanbul'u selamladı

Good Music in Town serisinin bu yılki ilk konseri dünyanın en ünlü caz piyanisti ve yorumcusu Diana Krall oldu. Ünlü sanatçının dün akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndeki konserinin biletleri günler öncesinden tükendi. İş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlünün de izlediği konsere Diana Krall, “Merhaba İstanbul” diyerek başladı.



Krall, geçtiğimiz Eylül ayında çıkardığı Wallflowers albümünün dünya turnesi kapsamında gerçekleştirdiği konserinde, The Mamas and the Papas’tan California Dreamin, Eagles’tan Desperado, Bob Dylan'dan albüme adını da veren Wallflowers gibi tüm zamanların en iyi pop klasiklerini caz tınılarıyla yeniden yorumladı.



Grammy ödüllü sanatçı



Piyanoya 4 yaşında başlayan ve bugüne kadar Kanada’nın en prestijli müzik ödüllerinden JUNO’da 8 ödül kazanan, 5 Grammy’nin yanı sıra 9 altın, 3 platinum ödüle sahip olan ve Billbord Caz Listelerinde 8 albümüyle en üst sırada yer almış tek caz sanatçısı olan Krall, buğulu sesiyle kulakların da pasını sildi. Konserin sonunda ünlü sanatçı uzun süre ayakta alkışlandı.



Cazın buğulu sesi İstanbul'u selamladı



Good Music in Town devam ediyor



Yapı Kredi ana sponsorluğunda gerçekleşen Good Music in Town serisi kapsamında 20-22 Kasım tarihlerinde de Sinatra&Friends gösterisi gerçekleşecek. Zorlu PSM’de sahnelenecek gösteride, Tam Ward, George Danial Long ve Mark Adams, sırasıyla Frank Sinatra, Davis Jr. ve Dean Martin’i canlandıracak ve mükemmel sahne şovu ile swing dönemin en çok bilinen ve sevilen parçaları seyircilerle buluşturacak.



Good Music in Town, “Valslerin Kralı” olarak bilinen Andre Rieu’nun 10 Mart’ta Ankara Arena’da, 12 Mart’ta İstanbul Ülker Arena’da vereceği konserlerle devam edecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin