Cayır cayır yanmıştı. Lüks iş hanındaki yangın bakın nasıl başlamış. O anlar termal kameralarla görüntülendi

Bursa'da dün gece cayır cayır yanan 10 katlı iş merkezindeki yangının başlama anına ait görüntüler tehlikenin boyutunu gösterdi. Milyon dolarlık ofislerin bulunduğu lüks iş hanındaki yangın, termal kameralı dron ile görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Cayır cayır yanmıştı. Lüks iş hanındaki yangın bakın nasıl başlamış. O anlar termal kameralarla görüntülendi
İHA

Muğla'nın merkez Nilüfer ilçesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'nda 158 iş yerinin olduğu lüks iş hanında yangın çıktı.

Söylenenlere göre yangının iş merkezinin kafe kısmında başladı ve kısa sürede binayı sardı.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri de 33 araç ve 130 personel ile yangına müdahale etti. 

YANGIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Cayır cayır yanan 10 katlı iş merkezinin yanında bulunan binaya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yangını fark eden kişilerin yangın söndürme tüpleri ile müdahale ettiği görüldü. Hızla büyüyen yangından canlarını kurtarmak için uzaklaşanlarla araçlarını kurtarmaya çalışanlar ve ellerinde yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale etmeye çalışanların olduğu dehşet veren o anlar anbean güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

TERMAL KAMERA İLE TAKİP EDİLDİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yangın yerinde itfaiyeye ait kriz masasına dönüştürülen araçta yetkililerden bilgi aldı.

33 araç ve 130 personel ile itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın termal dronlar ile havadan da kontrol edildi.

Binanın çevresinde dolaşan termal dronların kriz masasına anlık aktardığı görüntülerden binanın tamamen söndürülüp söndürülmediği tespit edildi.

Alevlerin yağmurun da etkisiyle başka binalara sıçramadan söndürüldüğü görüldü.

 

 

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin