Çaycı Hüseyin olarak adını duyuran oyuncu Alpaslan Özmol, Kuruluş Osman dizisiyle ekrana dönüyor

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalarda yer edinen Alpaslan Özmol, uzun süredir ekranlarda yer almıyordu. Çocuklar Duymasın'ın ardından sessizliğe bürünen ve öldü haberleri ile anılan Alpaslan Özmol, ATV'de ekrana getirilen Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisine dahil oldu. Özmol, Kuruluş Osman'da "Gürbüz Alp" karakteri ile izleyici karışışına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Çaycı Hüseyin olarak adını duyuran oyuncu Alpaslan Özmol, Kuruluş Osman dizisiyle ekrana dönüyor

Bir dönemin en popüler yapımlarından olan Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı "Çaycı Hüseyin" karakteri ile gönüllere taht kuran Alpaslan Özmol'un yeni projesi belli oldu. Çocuklar Duymasın'ın ardından sektörden elini eteğini çeken Alpaslan Özmol, bomba bir diziye transfer oldu.

ALPASLAN ÖZMOL KURULUŞ OSMAN DİZİSİNE DAHİL OLDU

Uzun süredir herhangi bir projede rol almayan Özmol, ATV'nin reyting rekorları kıran Kuruluş Osman dizisiyle ekranlara yeniden dönecek. Alpaslan Özmol "Gürbüz Alp" karakterleriyle seyirci karşısına çıkacak.

Çaycı Hüseyin olarak adını duyuran oyuncu Alpaslan Özmol, Kuruluş Osman dizisiyle ekrana dönüyor

ALPASLAN ÖZMOL KİMDİR?

Alparslan Özmol, 19 Nisan 1976 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Başarılı oyuncu ilkokulun ardından kayıt olduğu ortaöğretimde boyundan ötürü yaşadığı zorluklar yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldı. O dönemlerde ailesi ile Bursa'ya yerleşen isim burada bir züccaciye dükkanında turistlere eşarp satarak geçimini sağlıyordu. Turistlere satış yapmak için birkaç yabancı dil öğrenen Özmol tamamen tesadüf eseri Bursa Devlet Tiyatorsu'nda yeni sahnelenecek bir oyunda kralın soytarısı rolüyle oyunculuğa ilk adımını attı.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda birçok oyunda rol alan isim televizyona ilk adımı Hamdi Alkan'ın başrolünü oynadığı güldürü programı olan Reyting Hamdi'de 8 bölüm oynayarak attı. Alpaslan Özmol'un hayatındaki dönüm noktası ise Özgür Ozan aracılığı ile tanıştığı Birol Güven sayesinde oldu. O Dönemde Birol Güven TGRT ekranları için "Kahkaha Show" adlı bir program hazırlıyordu. Özmol bu programda bir mafya babasını canlandırdı ve bu rolü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı isim gelen tekliflerin artması ile beraber Bursa'dan ayrılıp İstanbul'a yerleşti. İstanbul'a yerleşen oyuncunun Türkiye tarafından tanınması ve sevilmesi "Ayrılsak da Beraberiz" dizisi ile oldu. Oyuncu ilk olarak bu dizide Çaycı Hüseyin tiplemesi ile izleyenlerin karşısına çıktı. Özmol bu karakter ile o kadar çok sevildi ki Birol Güven Çocuklar Duymasın adlı diziye bu karakteri bire bir taşıdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin