Çatı aday belli oldu, sosyal medyadan yorum yağdı: 'Seçime kadar anca ismini telaffuz ederiz'

CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimleri için belli olan çatı adayına sosyal medyada ne yorumlar yapıldı?

Google Haberlere Abone ol
Çatı aday belli oldu, sosyal medyadan yorum yağdı: 'Seçime kadar anca ismini telaffuz ederiz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün Cumhurbaşkanlığı seçimleri aday görüşmeleri için bir araya geldi.



Kılıçdaroğlu, Bahçeli görüşmesinden sonra çatı aday olarak İslam İşbirliği Teşkilatı eski Başkanı Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu teklif ettiklerini açıkladı.



Bu açıklamadan sonra Ekmeleddin İhsanoğlu ismi kısa sürede TT listesinde 1. sıraya yükseldi.



Deneyimli gazeteciler de Twitter'da İhsanoğlu hakkında şu görüşlerde bulundu:



Deniz Ülke Arboğan: Haydi itiraf edin! Kimin adı çatı aday olarak anılsa aynı cümleleri yazacaktınız..:) En olumsuz duruşun en makbul olduğu bir dönemdeyiz.



Alper Turgut: Kahkaha atarken Çati'dan dusuyordum resmen :)



Elif Çakır: E.İhsanoğlu ismini duyan AK Partılıler ne yapıyordur sızce? Şıkır şıkır oynuyorlardır! B.Arınç ne der pekı?Guzel Allahım verdıkce verıyor:) Sayın Kemal Kılıçdaroglu, Ekmeleddin İhsanoglu'na haber vermıs mı "çatı sizsiniz" diye?



Nazlı Çelik: Son derece saygın bir islam bilimci, uluslararası başarıları da cabası. Ancak Chp tabanında heyecan yaratacağını hiç düşünmüyorum..CHP lideri Kılıçdaroğlu, Bahçeli ile yaptığı görüşmenin ardından MHP'ye 'çatı aday' olarak Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu önerdiklerini resmen açıkladı.



 



Can Ataklı: Ekmeleddin İhsanoğlu çok düzgün ve kaliteli olabilir. Ama CHP aday gösteremez. Bu Cumhuriyet devrimine de ihanet sayılır.CHP bu adayla parti disiplinini koruyamaz. CHP'den mutlaka bir başka aday daha çıkacaktır.



Özgür Mumcu: Seçime kadar adını anca telaffuz ederiz.



İsmail Saymaz: bu ülkede solcuyu, kürdü, milliyetçiyi ve dindarı aynı anda memnun edebilecek aday var mı ki?



Aslı Aydıntaşbaş: Ekmeleddin İslamoğlu?? Valla mı…?Birinci turda seçtireceksiniz adamı.. Herkes Google'a yüklenmiş durumda. 'Ekmeleddin İhsanoğlu kim?Neyse arkadaşlar…önyargılı olmayalım. Bakalım, dinleyelim, tanıyalım



Can Dündar: Erdoğan'ın rakiplerini bile kendine benzetmesi, erken bir seçim zaferi sayılmaz mı?



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin