çArşı'dan yardım tekliflerine nazik ret

çArşı, "Şartlı tahliye sürecinde kimseden yardım talebimiz yoktur” şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
çArşı'dan yardım tekliflerine nazik ret

16 Haziran Pazar sabahı İstanbul Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınan ve aralarında Çarşı grubunun da üyelerinin olduğu 20 kişiden 2’si dışında tutuklama olmamıştı. Çarşı’nın kurucularından 3 kişinin mahkeme tarafından 50 bin TL karşılığında serbest kalması üzerine, Türkiye’nin pek çok ilinden ve yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarından maddi yardım teklifi gelmişti.



Şartlı tahliye için gerekli kefaletlerin ödenmesi için herhangi bir kampanya yapmadıklarını ve kendilerini düşünen herkese çok teşekkür eden Çarşı özetle şu açıklamayı yaptı:



“Çarşı olarak; bizimle ağlayıp bizimle gülen, yaşadığımız 4 günlük sorgu süresince bizimle dayanışma içinde olan sevgiyi, saygıyı, inancı ve kardeşliği büyüten bütün insanlara teşekkür ederiz. Çarşı’yla ilgili şartlı tahliye kararı verilen ve 150 bin TL kefalet belirlenmiş isimlerle ilgili hiçbir beklentimiz yoktur. Çarşı olarak şartlı tahliyeden kaynaklanan kefalet süresinde hiçbir talebimiz yoktur. Bu tür dayanışma tekliflerini şükranla kabul etmeyeceğimizin bilinmesini isteriz. Barış, sevgi ve masumiyet kadar beyaz; uğruna her şeyimizi feda edecek, sevdamız uğruna hayattan vazgeçebilecek kadar siyahız. Diyoruz ki Hayatta Beşiktaş"



Kaynak: Milliyet


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin