Çarşamba akşamına yeni bir dizi geldi A.Ş.K dizisinin günü değişti

Kanal D'nin yeni dizisi Vicdan'ın yayın günü belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Çarşamba akşamına yeni bir dizi geldi A.Ş.K dizisinin günü değişti

Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen ve  Ahu Türkpençe’nin paylaştıkları yeni dizisi “Vicdan”, 4 Aralık Çarşamba akşamı, saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.



Yapımcılığını Elizi Film'in yaptığı dizide, Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe’nin yanı sıra; Devrim Yakut, Arif Pişkin, Bensu Soral, Hakan Karsak, Yılmaz Gruda, Fırat Altunmeşe, Faruk Akgören, Evrim Alasya, Selin Yeninci, Celil Nalçakan, Caner Çavdarlı ve Evrim Şentürk de gibi birbirinden güçlü isimler de yer alıyor.



Olayların, yıllar önce İstanbul’un bir mahallesinde yaşanan bir aşk hikâyesinin, yıllar sonra tekrar canlanmaya başlamasıyla geliştiği “Vicdan”ın hikayesi şöyle:



Yıllar sonra mahallesine geri dönmeye karar veren Keriman (Ahu Türkpençe), ailesinin ve mazide kalan büyük aşkı Yunus'un (Timuçin Esen) hayatında tüm taşları yerinden oynatır. Efsane aşıklar Keriman ve Yunus'un yeğenleri Müge ve Emre'nin de, teyzesi ve dayısı gibi birbirlerine aşık olmaları da kaderin garip bir cilvesidir. Aradan geçen yıllar içinde, Yunus, giderek zenginleşmiş önemli bir işadamı olmuştur. Ortağının kızıyla nişanlanan Yunus, Keriman'ın gelmesiyle eski aşkını unutamadığını  fark eder. Yunus'un hayatındaki en büyük zaafı Keriman'dır. Keriman da bu kadar yıl sonra bile hala ona ilk gün ki kadar aşıktır. Ne yazık ki sadece Keriman'ın bildiği aşılamaz bir engel vardır Yunus'la aralarında. Bu engel Keriman'ın, hem Yunus' a hem de ailesine karşı soğuk ve anlaşılmaz davranmasına sebep olur.



Yunus'un yeğeni Emre'nin yapacağı büyük hata, Keriman'la Yunus'un yollarını yeniden kesiştirir. Emre'nin hatası hem kendisini hem Müge'yi hem de iki tarafın ailelerini büyük bir utancın içerisine sokar. Öyle ki, bu olay Emre'nin ve Müge'nin hayatında telafi edilemeyecek yaralar açar. Yunus ve Keriman, tekrar alevlenen aşklarıyla mücadele ederken, bir taraftan da gencecik yeğenleri ve ailelerinin acılarına merhem olmaya çalışırlar.



Bütün bu olaylar yaşanırken Müge'nin babası yani Keriman'ın eniştesi Muhsin de büyük bir uyuşturucu kaçakçılığı operasyonunun ortasında kalır. Muhsin'in  ve hatta Yunus'un da tutuklanmasına kadar gidecek olan bu olay, aslında tüm bu insanların, yaşadıkları mahallenin, hatta Yunus'un şirketinin ve hatta bütün ülkenin etkileneceği çok daha büyük bir suç organizasyonunun küçük bir parçasıdır.  



A.Ş.K” artık Pazartesi akşamları ekrana gelecek.



Kanal D’nin başrollerinde Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi A.Ş.K da, 9 Aralık’tan itibaren, yeni bölümleri ile Pazartesi akşamları ve saat 22.00’de ekrana gelecek.            


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin