Cansu Dere'den kedilere destek

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisiyle izleyici karşısına çıkan Cansu Dere, Royal Canin Türkiye'nin ‘Kedinizi Veteriner Hekimine Götürün’ kampanyasına destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
Cansu Dere'den kedilere destek

Royal Canin Türkiye, kedilerin sağlıklı olabilmeleri için yaşamsal önemde olan düzenli veteriner kliniği ziyaretlerine vurgu yaptığı ‘Kedinizi Veteriner Hekimine Götürün’ kampanyasını 15 Ekim tarihinden bu yana yürütüyor.

15 Ekim’den bu yana ulusal düzeyde yürütülmekte olan sosyal farkındalık kampanyasına, ünlü oyuncu Cansu Dere sosyal medya hesabından yaptığı çağrılarla destek sağlıyor. Hayvan sağlığı ve beslenmesine yönelik olarak her zaman için duyarlılığı ile ön planda olan Dere, markanın yürütmekte olduğu kampanyaya özel olarak, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile evcil hayvanlar için düzenli veteriner kliniği ziyaretlerinin önemine vurgu yapıyor. Ayrıca markanın hayvan bakımevlerine yapacağı mama bağışı için kedi sahiplerini, veteriner hekim kontrolünde çektikleri fotoğrafları #kedimklinikte hashtagi ile paylaşmaya davet ediyor.

Cansu Dere'den kedilere destek

Royal Canin liderliğinde düzenlenen ulusal farkındalık kampanyasına, İstanbul Veteriner Hekimler Odası (İVHO), Kedi Hekimliği Derneği (KHEDİ), Kedici Veteriner Hekimler Derneği (KEDVET), Klinisyen Veteriner Hekimler Derneği (KLİVET) ve Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Derneği (KHVHD) de program ortakları olarak destek sağlıyor. Farkındalık kampanyası, evcil hayvan sahiplerini kedileri için düzenli sağlık kontrolleri planlamaya teşvik ederken, koruyucu hekimlik uygulamalarının önemi konusunda farkındalık yaratarak kedilere yönelik sağlık hizmetlerini iyileştirmeyi amaçlıyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin