Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Evli mi. İşte Cansu Canan Özgen kariyeri

Cansu Canan Özgen ekranların yeni simalarından biri oldu. Sunuculuk kariyeriyle gündeme gelen Cansu Canan Özgen hakkında detaylar araştırılıyor. Peki Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Cansu Canan Özgen kariyeri.

Google Haberlere Abone ol
Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Evli mi. İşte Cansu Canan Özgen kariyeri

Cansu Canan Özgen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cansu Canan Özgen televizyon sunucusu, gazeteci ve yazardır. 2020'de eski basketbol oyuncusu Erden Eryüz ile hayatını birleştirdi. İşte Cansu Canan Özgen'in hayatı ve kariyeriyle ilgili detaylar...

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

Cansu Canan Özgen 23 Eylül 1989'da İstanbul'da dünyaya geldi. 33 yaşındaki sunucu, gazeteci ve yazar olan Cansu Canan Özge anne tarafından Erzurumlu baba tarafından Selanik göçmeni bir aileden geliyor. 

Sunuculuk kariyende uzun yıllar çeşitli kurumlarda görev aldı. Birçok kitap semileri ile fuarda konuşmacı olarak yer alan Cansu Canan Özgen sanat tarihçisi Talha Uğurluel ile birlikte kitaplar yazıp yayınladı.

CANSU CANAN ÖZGEN EVLİ Mİ?

Cansu Canan Özgen 9 Şubat 2020'de bir süredir beraber olduğu eski basketbol oyuncusu ve Gaziantepspor basketbol takımı yardımcı antrenörü Erden Eryüz ile nişanlandı. İkili 15 Temmuz 2020'de hayatını birleştirdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin