Canlı yayınlarına ara vermişti... Müge Anlı'dan flaş Coronavirus açıklaması!

atv'de Müge Anlı'nın sunuculuğunu üstlendiği Müge Anlı İle Tatlı Sert programının yeni bölümünü göremeyen izleyiciler "neden yok" sorusunun cevabını merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayınlarına ara vermişti... Müge Anlı'dan flaş Coronavirus açıklaması!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün yayınlanıyor. Son dönemde birçok dizi ve yapım çekimlerine Coronavirus edeniyle ara vermişti. Peki Müge Anlı yeni bölüm neden yok? Müge Anlı yeni bölüm ne zaman? İşte yapılan açıklama...

Coronavirus televizyon sektöründe de birçok yapımı vurdu, diziler ve programlar da yayınlarına ara verdi. 3 Nisan tarihine kadar yayında olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün özel bölümle ekranlara geldi.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Coronavirus önlemleri sebebiyle yayınına ara verdiği tahmin edilen program hakkında resmi bir açıklama yok. Yeni bölümlerin bir süre ekranlara gelmeyeceği tahmin ediliyor.

MÜGE ANLI’DAN PROGRAM AÇIKLAMASI

Müge Anlı programa ara verdiğini şu sözlerle duyurdu:

"Ekranda kalmak istiyorum ve sizlerle beraber olmak istiyorum ama gün gün belirli kısıtlamalar artıkça çok istememize rağmen canlı olarak ekranda bulunamayabiliriz. Gelmek isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine de neden oluyor. Ekranı boş bırakmayız, sevdiğiniz programlardan kolajlar hazırlarız. Sizlerle beraber oluruz. Ekranda değiller, aman hastalandılar mı diye bir şey aklınıza gelmesin. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla yeniden beraber olabiliriz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin