Canlı yayındaki o sözler Nedim Şener'i isyan ettirdi: 'Yapmayın!'

Tarafsız Bölge programında ORSAM Başkanı Şaban Kardaş'ın sözleri gazeteci Nedim Şener'i çıldırttı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayındaki o sözler Nedim Şener'i isyan ettirdi: 'Yapmayın!'

Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasının konuşulduğu Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında ORSAM Başkanı Şaban Kardaş'ın Cumhuriyet gazetesinin MİT TIR'ları ile ilgili haberleri için "Bir algı oluşturmaya yönelik habercilik" iddiası gazeteci Nedim Şener'i çıldırttı.





İNFAZ ÇARKINA SU TAŞIYORSUNUZ



Şener, "Önce bir suç profili çiziyosunuz, "ama suç mudur değil midir yargı karar versin..." diyorsunuz. Bakın, 'Yargılı İnfaz'ın çarkına su taşıyorsunuz. Bundan ısrarla kaçmanız lazım. Can Dündar'a soruyorlar mı savcılar; 'Kardeşim sen IŞİD'e gittiğini iddia ettiğin silahlar haberini nereden buldun' diye bile sormuyor Savcılar. Sizden daha insaflı." dedi.



BUNU SİZDEN ÖNCE DE NAGEHAN ALÇI, NAZLI ILICAK YAPIYORDU



Şener sözlerine şöyle devam etti: "Davayla ilgili karar belirtiyorsunuz. Bakın ben sizin bu ifadenizi çok iyi tanıyorum. Sizi tanımıyordum önceden ama bu yaptığınızı Nazlı Ilıcak, Nagehan Alçı yapıyordu o tarihlerde bu stüdyoda. Bunu yapmayın.



Ben Erdem'i burada tanıdım. Dünyanın en vicdanlı insanları Can Dündar ve Erdem Gül. Dolayısıyla suç profili çizip onlarla ilgisi yoktur demeniz ile olmaz"



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin