Canlı yayında KJ tartışması

Esra Elönü'nün programına konuk olan Enver Aysever KJ'yi provokatif bulunca canlı yayında tartışma çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında KJ tartışması

Esra Elönü'nün sunuculuğunu yaptığı Ülke TV’de yayınlanan "Arafta Sorular" programına bu hafta Cnn Türk ekranlarındaki Aykırı Sorular programını sunan Enver Aysever konuk oldu.. Programa, Aysever ile Elönü arasındaki KJ tartışması damga vurdu.



Enver Aysever, "Arafta Sorular" programının reji ekibini yazdıkları bir KJ(alt yazı) nedeniyle sert sözlerle eleştirdi. Aysever’in eleştirilerinden nasibini program sunucusu Esra Elönü de aldı.



Enver Aysever, telefonuna gönderilen “Üstte Aykırı Sorular’ın sahibi Arafta Sorular’da, bu doğru. Altta ‘Başörtülü konuklarıyla alıp veremediği ne diye yazmışlar’” mesajını okuyarak programdan önce reji ekibine “Provokatif KJ yazmayın" uyarısında bulunduğunu hatırlatarak Elönü'yü sert sözlerle eleştirdi.



Esra Elönü ise Aysever’e “Bu provokatif KJ mi?” diye sordu. Bunun üzerine Enver Aysever, “Bu provokatif bir KJ. Benim programına gelen başörtülü arkadaşlarımla telefonla konuşurum, hukukum var dostluğum var. Bu kötü bir tuzak" yanıtını verdi ve Elönü’den özür dilemesini istedi.



Elönü’nün özür dilememesinin ardından bu tartışma dakikalarca sürdü.



O dakikaları izlemek için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin