Canlı yayında ilginç anlar! Konuk ve sunucu rol değiştirdi!

TRT 1'de yayınlanan 'Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'da hareketli anlar yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında ilginç anlar! Konuk ve sunucu rol değiştirdi!

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'un bu haftaki konukları; şarkıcı Fatih Erkoç, gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar ve spiker Sonay Dikkaya'ydı.



MESUT YAR KADİR ÇÖPDEMİR’İ ZOR DURUMDA BIRAKTI



Program resmî açılışını Fatih Erkoç'un "Diyemem" isimli şahane parçasıyla yaptı. Mesut Yar'ın ince esprileri Kadir Çöpdemir'i zor durumlarda bıraktı. Çöpdemir'in kendisine yaptığı iltifatlara; "Sen bana yazıyor musun?" diye tepki vermesi stüdyoda kahkahaya neden oldu.



Mesut Yar'ın, severek takip ettiği ve kendi programında da yer verdiği, "Eto'o Bitmiş ve Troll Ziya" videolarının yaratıcıları olan  Kadir Çöpdemir ekibinin elemanları ile tanışmasıyla devam eden program, aynı ekibin "Mesut Yar'ın Çabası" isimli videosunun gösterimiyle devam etti.



Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor ekibinin Fatih Erkoç için yaptığı "Fatih Erkoç'un Hayran Kitlesi Kim?" İsimli sokak röportajı bütün stüdyoda eğlenci anlar yaşanmasına neden oldu. 



Sonay Dikkaya'nın aşırı ilgili hayranlarıyla başından geçen komik hatıraları anlatıldı.



KADİR ÇÖPDEMİR VE MESUT YAR’DAN ROL DEĞİŞİMİ



Kadir Çöpdemir ve Mesut Yar'ın adeta ortaklaşa sunduğu programın sonlarına doğru roller iyice değişti ve Mesut Yar sunucu koltuğuna oturup Kadir Çöpdemir'e sorular sormaya başladı. Ekranlarını o anda açanlar için oldukça anlaşılması zor bir durum olan bu rol değişimi bir süre bu şekilde devam etti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin