Canlı yayında ilginç anlar! Cenk Eren ayakkabı satıcısı oldu!

Cine5 ekranlarında yayınlanan programın sunucusu, ayakkabı satıcısı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında ilginç anlar! Cenk Eren ayakkabı satıcısı oldu!

Cine5 ekranlarında Cenk Eren ve konuklarının bir araya geldiği “Sırada Ne Var Gece” programına Pınar Altuğ, Saba Tümer ve Asuman Dabak konuk oldu.

 

Cenk Eren ayakkabı satıcısı oldu



Programda Cenk Eren, çocukluğundaki meslek hayalini de konuklarıyla paylaştı. Meğer Cenk Eren çocukluk yıllarında ayakkabı satıcısı olmak istermiş. Bu dileğini gerçekleştirmek isteyen Cenk Eren’e Pınar Altuğ stüdyoda yardım etti. Kendi tasarladığı ayakkabıyla programa katılan Altuğ’a ayakkabısını giymesi konusunda yardımcı olan Cenk Eren’de, Pınar Altuğ sayesinde çocukluk hayalini gerçekleştirdi.

 

“Sperm bankasından çocuk yapmam”



Ünlü sunucu Saba Tümer’in, sosyal medyada paylaştığı çocuklarla birlikte fotoğrafları üzerine  Cenk Eren “Eğer evlenmezsen sperm bankasından çocuk yapar mısın?” deyince Tümer “Canımın istediği birisi olmadıktan sonra hiç bilmediğim birinden üremek istemem. O bir sevgi. İki ruhun birleşmesinden ortaya çıkan bir ruh çocuk. Olursa olur.” diyerek cevap verdi. Bu yolla çocuk sahibi olmak konusunda Pınar Altuğ ve Asuman Dabak da sıcak bakmadıklarını belirterek ünlü sunucuya destek oldu.  



Programdaki o anları buradan izleyebilirsiniz.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin