Canlı yayında gözaltına alındı!

Annesiyle kavga eden küçük kızı 15 gün boyunca alıkoyan Gülbeyaz K. bugün yapılan program sırasında canlı yayında gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında gözaltına alındı!

14 yaşındaki Nazmiye D. 20 gün önce annesi İzmir'de Semra D. ile bir tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından bir yakını, 'Gülbeyaz'ın torunu Fırat sana bakar' diye kandırdı. Bu sırada Nazmiye'nin annesi Semra Hanım, Fox TV'de yayınlanan Kaybolan Çiçekler programına başvurdu. Kızının kandırılıp kaçırıldığını söyleyen anne Semra D., kızı Nazmiye'nin Gülbeyaz K.'nın ve torunu Fırat K. tarafından alıkonulduğunu canlı yayında söyledi.



TEHDİT EDİLDİ ANNESİNİ SUÇLADI



Israrlı takibi sonucu Nazmiye D. 23 Kasım Perşembe günü canlı yayında bulundu. Nazmiye D., bulunduğu gün canlı yayında annesi Semra'dan nefret ettiğini ve ondan uzaklaşmak için kaçtığını iddia etti. Ancak canlı yayın sonrası Uzman Psikolog Hasan Ersin ile görüşen Nazmiye, Gülbeyaz ve Fırat'ın tehditleri sonucu böyle konuştuğunu söyledi.



[Sakın bir şey söyleme tehdidi Canlı yayında gözaltına alındı]



İLAÇLA UYUTULUP TACİZE UĞRADI



Uzman psikoloğun gözetiminde konuşan Nazmiye D., 19 yaşındaki Fırat tarafından verilen ilaçlarla uyutulup tacize uğradığını, işkence gördüğünü anlattı. 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kanun kaçağı Fırat'ın babaannesi Gülbeyaz ise, Nazmiye'yi; "Sakın canlı yayında bir şey söyleme. Annen Semra'yı suçla. Yoksa seni öldürürüz" diye tehdit etti.



CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI



15 gün alıkonulan Nazmiye, tüm bu işkenceleri bugün canlı yayında anlattı. Bu ifadeleri suç duyurusu kabul eden İstanbul Emniyetine bağlı ekipler canlı yayında Gülbeyaz K.'yı gözaltına aldı.



Gülbeyaz K. '15 yaş altında genç bir kızı rızası dışında alıkoymak' 'cinsel istismara göz yummak' suçlarından gözaltına alındı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin