Canlı yayında gerginlik! CHP'li Tekin'den AA eski Genel Müdürü Öztürk'e sert tepki!

CHP'li Gürsel Tekin ile AA eski Genel Müdürü Kemal Öztürk arasında canlı yayında polemik yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında gerginlik! CHP'li Tekin'den AA eski Genel Müdürü Öztürk'e sert tepki!

Anadolu Ajansı (AA) eski Genel Müdürü Kemal Öztürk ve CHP Genel Sekreteri Gürsel TekinCNN Türk'te yayınlanan "Ne Oluyor" programında Şirin Payzın'ın canlı yayın konuğu oldu.



Programda Anadolu Ajansı'nın, yaptığı haberlerle Mart 2014'te gerçekleşen yerel seçimler ve Ağustos 2014'te gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, AK Parti'ye doğrudan destek verdiği ve sonuçları şaibeli yansıttığı tartışmaları gündeme geldi.



CHP'li Tekin, AA'nın seçim sonuçlarını aktarırken rakamları AK Parti önde olacak şekilde taraflı yansıttığını savundu ve Öztürk'ü eleştirdi. Öztürk Tekin'in iddialarına "Bizi aleni bir şekilde hedef göstermenizden dolayı bütün gece telefonlarımız kilitlendi ve Twitter'da yemediğimiz hakaret kalmadı. Sonunda '5.5 puan öndeyiz, AA bunu çarpıtıyor' dediniz. Ancak Yüksek Seçim Kurulu bizim verdiğimiz rakamları doğruladı" dedi. CHP'li Tekin ise böyle bir şey söylemediğini savundu.



Ardından Gürsel Tekin'in, Kemal Öztürk'e "Sizin o gece AKP Genel Merkezi'nde ne işiniz vardı?" sorusunu yöneltmesiyle ortam bir anda gerildi. Öztürk, Tekin'e; "Ben bir gazeteciyim" yanıtını verince Tekin, Öztürk'e tepki gösterdi ve "Sen AA'nın genel müdürüsün. Bir siyasi partinin genel merkezinde ne işin var?" ifadelerini kullandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin