CANLI YAYINDA EVLENME TEKLİFİ FRANSIZLARI ŞOKE ETTİ

Fransa Milli Futbol takımının elendiği maçın ardından, değerlendirme yapmak üzere kameraların karşısına geçen Fransız teknik direktör Raymond Domenech, spiker sevgillisine canlı yayında evlenme teklifi etti.

Google Haberlere Abone ol
CANLI YAYINDA EVLENME TEKLİFİ FRANSIZLARI ŞOKE ETTİ

Fransa Milli Futbol Ttakımının 17 Haziran akşamı İtalya karşısında 2-0 yenilerek elendiği maçın ardından, değerlendirme yapmak üzere kameraların karşısına geçen Fransız teknik direktör Raymond Domenech, canlı yayında 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı yayınlayan M6 TV’sinin spor spikeri sevgilisi Estelle Denis’e evlenme teklif edince, Fransızlar şoke oldu.


Estelle Denis ve Raymond Domenech'in fotoğrafları...


Birlikte yaşadığı ve kendisinden iki çocuğu olan Estelle Denis, canlı yayında yanında 4 spor yorumcusu ile birlikte maçı değerlendirirken gelen bu beklenmedik açıklama karşısında "Çok şaşırdım, tüm Fransa ondan yenilgi ile ilgili bilgi beklerken böyle bir açıklamayı yapmamalıydı" dedi.

Şampiyonaya iddialı başlayıp birinci turda elenen Fransız takımı, hem medyanın hem de sporseverlerin büyük tepkilerine neden olurken, teknik direktörün açıklaması kamuoyunu çileden çıkardı.

Liberation gazetesi Domenech’i birinci sayfadan "Domenech düğüne gelmedi" başlığını kullanarak yalnız kalan teknik direktörün zor durumda olduğunu vurguladı. Haberde, Domenech’in Ulusal Takımı’nın kupaya veda ettiği gece böyle bir açıklama yapmasının imajını tamamen zedelediği de belirtilirken France Soir Gazetesi, teknik adamın Fransa halkına ihanet ettiğine vurgu yaparak "Bir evlenme teklifi ve 64 milyon boynuzlu" başlığını kullandı. www.hurriyet.com.tr


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin