Canlı yayında aşk itirafı!

Cine5'de yayınlanan “İsmi Lazım Değil”in konuğu “Huzur Sokağı” dizisinin oyuncusu Selin Demiratar oldu.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayında aşk itirafı!

Cine5 ekranlarında yayınlanan Esin Övet ve Savaş Özbay'ın sunuculuğunu yaptığı “İsmi Lazım Değil”in konuğu Selin Demiratar özel hayatı ile açıklamalarda bulundu.



“HAYATIMDA BİRİ VAR”



Özel hayatı ile çok göz önünde olmak istemediğini söyleyen güzel oyuncu Selin Demiratar’ın kalbi bu günlerde aşkla çarpıyor.  “Hayatımın güzel, rahat olduğu, karakterimin oturduğu, mutlu olduğum bir dönemindeyim. Aşkta eğlenceli bir kadınım. Şu an da hayatımda birisi var. Ama bu meslekten biri değil.” diyen güzel oyuncu “Hayatına girecek insan nasıl olmalı?”sorusuna “Samimi ve eğlenceli insanları seviyorum. Her şeyden yakınan insanları ise sevmiyorum. Mutlaka karakteri ile çekici olmalı.” diyerek cevap verdi. Romantizmi planlamaktan  çok hoşlanmayan güzel oyuncu romantizmi “Birlikte olduğunuz kişiyle o an güzel vakit geçirmek” olarak  tanımlıyor.



“ÇOK EĞLENCELİYİM”



İnsanların kendisini sert ve soğuk biri gibi görmesinin canlandırdığı ciddi karakterler nedeniyle olduğunu düşünen Selin Demiratar’ın Huzur Sokağı’nda yer almayı kabul etmesinin en önemli nedenini de dizide canlandırdığı Feyza’nın gözlerinin içi gülen, tatlı, cana yakın ve eğlenceli bir karakter olmasıymış. “Feyza ile birlikte üzerimdeki o intiba kırıldı galiba. Sanırım televizyon programlarına çok çıkmadığım için böyle algılandı. Sohbet başka bir şey.” diyerek günlük hayatında eğlenceli ve sıcak biri olduğunu, bu konudaki algının giderek değiştiği için mutluluk duyduğunu söyledi.



“FEYZA DİZİDE KAPANIYOR”



Programda dizideki gelişmeleri de anlatan Selin Demiratar “ Feyza aslında kendi bir erkek için kapanmıyor romanda. Birisini nasıl tanıyorsan o şekilde seviyorsun. Ben de kimse için değişmem, kimseyi de değiştirmem. Hayat o kadar uzun değil. Kim nasıl olmak istiyorsa özgür olmalı. Kıyafeti ve duruşundan bakmamalı. Şimdi öyle bakmıyorum. Dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde de Feyza kapanıyor. Fragmanlarda da yer aldı. Daha önce rüya sahnesinde kapanmıştı.  Montajda izledim. Bende izleyince beğendim.” diyerek Huzur Sokağı’ndaki karakterinin değişimini anlattı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin