Canlı yayına bağlanan kadının itirafı Esra Ezmeci'yi bile şaşırttı! Stüdyodakiler şoke oldu

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programına bağlanan bir kadın, 75 yaşındaki eşinin cinsel güç artırıcı ilaç aldığını söyledi. Bu itirafı duyan Esra Ezmeci yüzünü ekşitirken, Nur Viral şok oldu.

Google Haberlere Abone ol
Canlı yayına bağlanan kadının itirafı Esra Ezmeci'yi bile şaşırttı! Stüdyodakiler şoke oldu

Beyaz TV'de Nur Viral'in sunduğu Hayatta Her Şey Var programı bomba bir olayla sosyal medyada konuşuldu.

lişkiler hakkında verdiği taktik ve tavsiyelerle tanınan Esra Ezmeci ile gerçekleştirilen yayına bir kadın bağlandı. 75 yaşındaki eşinin kendisini aldattığını söyleyen kadın, izleyicileri şoke etti.

CİNSEL GÜÇ ARTIRICI İLAÇ KULLANIYORMUŞ

Yayına bağlanan kadın, eşinin cinsel güç artırıcı hap sipariş edip kullandığını söyledi.

Koronavirüs sürecinden beri yataklarını ayırdıklarını söyleyen kadın, eşinin sosyal medya mesajlarını yakaladığını söyledi. Bir süre sonra yatakları birleştirdiklerini söyleyen kadın, "Aramıza yastık koyuyor, sırtını dönüyor" şeklinde konuştu.

İsmini vermek istemeyen kadın, Nur Viral'in 'Aldatıyor mu' sorusuna "Aldatıyor, telefonda yakaladım. Mesaj konuşma... Oraya bakıyor buraya bakıyor, ilaçlarla uğraşıyor." şeklinde yanıt verdi.

'GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKA ALDATIYOR BENİ'

Bir diğer yandan "Eşim gözümün içine baka baka kadınlarla konuşuyor." diyen kadın, eşinin telefonunu açtığında bir kadın sesi aldığını ve telefondaki kişinin "Eşini ver." dediğini söyledi.

Cinsel güç artırıcı haplar konusunda şaşkınlığını gizleyemeyen Nur Viral'in "Başkası sipariş etmiş olabilir mi?" sorusuna ise "Yaptı kaç kere, biliyorum." yanıtı geldi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin