Canlı bombalar saldırı noktasına böyle gelmiş! İşte, o görüntüler!

Ankara'daki canlı bomba saldırısının yeni görüntülerine ulaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Canlı bombalar saldırı noktasına böyle gelmiş! İşte, o görüntüler!

Ankara'daki canlı bomba saldırısını yapan Yunus Emre Alagöz ile kimliği henüz belirlemeyen ikinci canlı bombanın birlikte saldırı noktasına geldikleri görüntüler ortaya çıktı.



Elde edilen görüntülerden canlı bombaların saldırıyı yaptıkları toplama alanına ticari taksi ile geldikleri, taksiden indikten sonra birlikte yürüdükleri görülüyor.



Bomba sarılı intihar yeleğini gizlemek için geniş mont giydikleri de görülen canlı bombaların, rahat hareketlerle saldırı noktasına yürüdükleri de dikkat çekti.



SALDIRIDAN 10 DAKİKA ÖNCE



Barış, Emek ve Demokrasi mitingini kana bulayan canlı bombaların görüntüleri ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında bölgede toplanan görüntülerin saldırı saatinden geriye dönük yapılan incelemesinde canlı bomba saldırganlarının saldırıdan 10 dakika öncesine ait görüntülerine ulaşıldı. Saldırı saati olan 10.04’ten 10 dakika önce ticari taksi ile GAR yakınına gelen canlı bomba Yunus Emre Alagöz ile kimliği henüz belirlenemeyen 2. saldırganın birlikte taksiden inerek toplanma alanına yürüdükleri görülüyor.



Üzerlerinde demir bilyelerle güçlendirilmiş TNT patlayıcıyı intihar yeleğine sarılı olarak ticari taksiden inen canlı bomba saldırganlarının, üzerlerindeki patlayıcının beli olmaması için geniş mont giydikleri de dikkat çekiyor. 2 canlı bombanın birlikte saldırı noktasına doğru yürüdükleri, toplama alanına gelişlerinde ise birbirlerinden ayrıldıkları da belirlendi. Patlamanın meydana geldiği bölgede 3 ayrı noktada görüntülerine ulaşılan canlı bomba saldırganlarının, bombalarla Ankara’da geçirdikleri 2 saat ile ilgili görüntüleri ise geriye dönük incelemesi sürüyor.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin