Caner Erkin'den flaş Asena Atalay açıklaması!

'Her şeyi bana borçlu olduklarını çok iyi bilmesine rağmen...'

Google Haberlere Abone ol
Caner Erkin'den flaş Asena Atalay açıklaması!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin, kişisel Instagram hesabından eski eşi Asena Atalay ve oğlu Çınar Erkin ile ilgili açıklama yaptı.



"Çınar'ın iyiliği için hep sustum." diyen Caner Erkin, Asena Atalay için "Bugün sahip oldukları maddi manevi her şeyi bana borçlu olduklarını çok iyi bilmesine rağmen tarafıma dava açarak Çınar için 50.000 TL nafaka isteyen tarafça daha fazla manipüle edilmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.



Ünlü futbolcunun "Genç ve sağlıklı bir insan olarak çalışıp üreterek para kazanmasını kendisine tavsiye ediyorum ve beni artık rahat bırakmasını umut ediyorum. Hiç kimse oğlumu kullanarak benden haksız menfaat elde etmeye çalışmasın." ifadeleri ise dikkat çekti.



Caner Erkin'in açıklaması şöyle:



"Eski eşimle boşandığım ilk günden bu yana oğlum Çınar'ın iyiliği için hep sustum. Ancak suskunluğumun çocuğuma olan sevgimden kaynaklandığını anlamayan insanlar tarafından ben sustukça hakkımda kamuoyunda ve sevenlerim nezdinde gerçek dışı bir algı yaratılmaya çalışıldığını üzülerek görüyorum. O nedenle son kez bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım.



Oğlum Çınar'ın doğduğu günden bu yana tüm masraflarını karşıladım ve karşılamaya da devam ediyorum. Oğlumdan hiçbir zaman hiçbir şeyi esirgemedim. Ben boşandığım hanımefendinin tüm ailesine sahip çıktım. Bugün sahip oldukları maddi manevi her şeyi bana borçlu olduklarını çok iyi bilmesine rağmen tarafıma dava açarak Çınar için 50.000 TL nafaka isteyen tarafça daha fazla manipüle edilmek istemiyorum.



7 yaşında bir çocuk için ayda 50.000 TL nafakanın neden ve esasen kimin için istendiğinin takdirini sizlere bırakıyorum. Bahsi geçen hanımefendiye aylık 10.000 TL nafaka ödemeye halen devam ediyorum. Genç ve sağlıklı bir insan olarak çalışıp üreterek para kazanmasını kendisine tavsiye ediyorum ve beni artık rahat bırakmasını umut ediyorum. Hiç kimse oğlumu kullanarak benden haksız menfaat elde etmeye çalışmasın."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Kamuoyuna Açıklama



Caner Erkin (@canererkin)'in paylaştığı bir gönderi (4 Mar, 2019, 8:22öö PST)






Velayet davasını kaybetmişti



Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oğlu Çınar için eski eşi Asena Atalay'a açtığı velayet davasını kaybetmişti.



Caner Erkin, oğlu Çınar'ın velayetini almak için eski eşi Asena Atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da Erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş bildirmişti. 30 yaşındaki futbolcu bu rakamı yüksek bulup rapora itiraz etti. Atalay'ın avukatı, "Maddi gücü yerinde olan bir babanın öz çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamak istememesini kabul etmiyorum" demişti.



Caner Erkin'den flaş Asena Atalay açıklaması!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin