Caner Çalışır için 'kimsesizler mezarlığı' isyanı

Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır'ın kalp krizinden ölmesinin ardından Çalışır'ın kimsesizler mezarlığına gömülmesi, Sinem Umaş'ı isyan ettirdi. Umaş, Çalışır'ın ablasına bu sözlerle seslendi.

Google Haberlere Abone ol
Caner Çalışır için 'kimsesizler mezarlığı' isyanı

Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır'ın kalp krizinden ölmesinin ardından Çalışır'ın anne ve ablasının cenazesine gelmemesi dikkat çekmişti.

Yıllar önce bir evlilik yarışmasıyla adını duyuran Sinem Umaş, arkadaşı Caner Çalışır'ın ablasına isyan etti. Umaş, Caner Çalışır'ın ablasına sosyal medya hesabından "Kardeşini kimsesizler mezarlığa gömdürdün vicdanın rahat mı?" diye sordu.

Sinem Umaş, şu sözlerle isyanını dile getirdi:

"Ben dayanamıyorum artık, Caneri tanımayan bile mezarına gelip çocuğun ölümünden bile prim yaptı şimdi de hepsi sanki birşeyler biliyormuş gibi boş boş konuşuyor sağa sola. 2 gündür gözüme uyku girmedi yazmasam arkadaşlığıma ihanet etmiş olucam.

Sözüm sana Pınar! Şimdi nasıl vicdanın rahat uyuyorsun bilmiyorum biz senin yüzünden arkadaşımızı o mezarlığına öksüz gibi gömdük! Ne annesini getirdin ne kendin gelip kardeşinle vedalaştın! Ne de bize izin verdin bir cenaze töreni yapalım güzel bir mezarlığa gömelim. 1 milyon takipçisi vardı senin kardeşinin cenazesine gelmek isteyen binlerce seveni olacaktı son yolculuğuna çiçeklerle uğurlayacaktık! Parasını biz öderiz dedik onu da bırakmadın! Şimdi de kalkmış yattığı yerin ne önemi var diyebiliyorsun nasıl bir kalp seninki? Bu çocuk bunu mu haketti ? Bankada parası var evini de aldı şimdi o paraları hangi vicdanla yiceksin sen! Bir abla kardeşine bunu nasıl yapar?

Çok gücüme gitti. Sağımızda solumuzda dip dibe başka mezarlara basmamak için zor ayakta durup ona veda etmeye çalıştık! Belediyeye haber verip kardeşini belediyenin verdiği mezarlığına minnacık bi çukura toplu dua ile gömdürdün! Kimsesiz miydi bu çocuk binlerce seveni vardı! Herkes ona veda etmek isterdi Caner son yolculuğunda mutlu olurdu.. gelip kardeşine veda bile etmedin sen garip gibi öksüz gibi gömüldü nasıl canım acıyo nasıl üzgünüm bir abla bunu nasıl yapar. Evinde Yasin okutalım helva yapalım dedik ona bile izin vermedin alt komşusunda okuduk duasını! Hastahaneye gelip Canerin telefonunu ve cüzdanını istemişsin bi de! Sonra kocanı göndermişsin benim evde çocuklarım var cenazeye gelemem diye. Senelerdir ilmek ilmek işleyerek kalplerini kazandığı sevenlerine özür borçlusun. En çokta kardeşine! Sana burdan sesleniyorum @pinarclsr O çocuğu o mezarlıktan alacağız güzel bir mezarlığa gömeceğiz tüm sevenlerini çağıracağız herkes orda onu rengarenk çiçeklerle son yolculuğuna uğurlayacak ancak öyle kaldırıcam bu paylaşımımı."

Caner Çalışır için 'kimsesizler mezarlığı' isyanı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin