Candaş Tolga Işık'tan Barış Yarkadaş'a anlamlı destek: #BarışMesleğeGeriDön. Işık canlı yayında öyle bir konuşma yaptı ki... Milyonların hislerine tercüman oldu: Memlekette ne haysiyetsizler mesleği bırakmadı...

TV100.com yazarı Barış Yarkadaş'ın aktif gazeteciliği bırakacağını açıklaması Türkiye gündemine oturdu. Yarkadaş kararını TV100'ün ses getiren programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda yaptı. Programa birçok gazeteci ve televizyon bağlandı. Yarkadaş'a #BarışMesleğeGeriDön çağrısında bulundu. TV100 programcısı Candaş Tolga Işık da yayına bağlandı, "Memlekette ne şerefsizler, haysiyetsizler mesleği bırakmadı. Barış gibi mesleğine kendisine adamış birinin bırakması diye bir şey yok." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Candaş Tolga Işık'tan Barış Yarkadaş'a anlamlı destek: #BarışMesleğeGeriDön. Işık canlı yayında öyle bir konuşma yaptı ki... Milyonların hislerine tercüman oldu: Memlekette ne haysiyetsizler mesleği bırakmadı...

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda Özgür Özel'in 812 oy ile genel başkan seçilmesinin ardından TV100.com yazarı Barış Yarkadaş'ın 16 Eylül'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programındaki "Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım" sözleri sosyal medyada gündem oldu. TV100.com yazarı Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında gündem olan sözleriyle ilgili açıklama yaparak aktif gazeteciliği bıraktığını kamuoyuna duyurdu.

Yarkadaş'ın açıklaması sonrası sosyal medya ayağa kalktı. Gazeteciler, siyasetçiler, yazarlar ve aydınlar Yarkadaş'a seslendi.

TV100 programcısı Candaş Tolga Işık da Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına bağlandı.

IŞIK: BARIŞ GİBİ MESLEĞİNE KENDİSİNE ADAMIŞ BİRİNİN BIRAKMASI DİYE BİR ŞEY OLAMAZ

Işık "Bu olacak bir şey değil. Bir gazetecinin bu mesleği yapıp yapmayacağı öncelikle okuyucu, izleyici belirler. Barış'ın bugüne kadar yaptığı gazeteciliğin karşılığını söylemek benim bile haddime değil. Çok bozulurum mesleği bırakmasına. Barış siyasi kimliğini de reddeden birisi değil. CHP vekilliği yapmış bir arkadaşımız. Gazeteciliği filan bırakıyorum demek olmaz. Memlekette ne şerefsizler, haysiyetsizler mesleği bırakmadı. Barış gibi mesleğine kendisine adamış birinin bırakması diye bir şey yok." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin