Candaş Tolga Işık, Murat Kurum'un milletvekili adaylığını duyurdu. İşte tv100 canlı yayınında yaşananlar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, tv100, Radyo Viva, Show Radyo ortak canlı yayınında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Işık, Bakan Kurum'un İstanbul Milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Candaş Tolga Işık, Murat Kurum'un milletvekili adaylığını duyurdu. İşte tv100 canlı yayınında yaşananlar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un, tv100, Radyo Viva, Show Radyo ortak canlı yayınında milyonlara ulaşan Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık, Bakan Kurum'un İstanbul Milletvekili adayı olacağını açıkladı.

Işık şunları söyledi:

Çevre Şehircilik Bakanı İstanbul Milletvekili adayı oluyor. Biz burada Prof. Dr. naci Görür ile Prof. Dr. Celal Şengör ile yaptığımız programlarda hep şunu dedik; büyük afet riski olan şehirlerin yöneticileri, milletvekilleri, valileri, belediye başkanları, hatta muhtarları bile başka türlü olmalı. Nasıl Başka türlü olmalı o şehrin afet riskinin farkında olmalı, bilgili, donanımlı olmalı. Ve afet riskine karşı o şehri hazırlayacak yetkinliğe sahip olmalı.

Bugün çok şanlıyız tam da o yetkinliğe sahip bir isim İstanbul Milletvekili adayı bir isim var karşımızda. Kendisi aynı zamanda Çevre ve Şehircilik Bakanı...

Bakan Kurum ise, "Ona bakacağız, o öyle bir adayık şu an netleşmedi." diyerek tebessüm etti.

Işık ise, "Benim kulisim sağlamdır sayın Bakanım siz bana güvenebilirsiniz." dedi.

İşte tv100 canlı yayınındaki o anlar:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin