Canan Kaftancıoğlu'na trol saldırısı

AKP’ye yakın hesaplar ve trollerin hedefinde olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun resmi Twitter hesabı kısıtlandı. Kısıtlamanın ardından Kaftancıoğlu'nun hesabı bir süre sonra tekrar aktif hale geldi.

Google Haberlere Abone ol
Canan Kaftancıoğlu'na trol saldırısı

Söz konusu kısıtlamanın AKP'li trollerin Telegram'da oluşturdukları örgütün spam saldırısı sonucunda gerçekleştiği öne sürüldü.

Cumhuriyet'in ulaştığı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabının tekrar açılması için başvuru yapılacağını söyledi.

Kısa bir süre sonra hesabını geri alan Canan Kaftancıoğlu, "Ne şarkılar varmış unutuldular, ben hala buradayım" diyerek Ufuk Yıldırım ve Ercan Saatçi'nin seslendirdiği "Ebabil" şarkısını paylaştı.

Canan Kaftancıoğlu'na trol saldırısı

ORGANİZE KÖTÜLÜK DURMUYOR

Kaftancıoğlu'nın danışmanı Samet Akten, sosyal medyada konuya ilişkin paylaştığı mesajda, "Telegram'da Ebabil Harekatı adıyla grubu bulunan ve yaklaşık 18 bin aktif üyesi olan yeşil toplu bir trol örgütünün spam saldırısı nedeniyle CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Twitter hesabı kısa bir süreliğine askıya alındı. Organize kötülük durmuyor." dedi.

Canan Kaftancıoğlu'na trol saldırısı - Resim : 2

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu'nun resmi twitter hesabı: @Canan_Kaftanci Sayın Kaftancıoğlu adına açılan diğer tüm hesaplar sahte olup hiçbirine itibar edilmemelidir

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin