Çanakkale Boğazı'ndaki gemi trafiği askıya alınmıştı. Bakanlıktan yeni açıklama: Çift yönlü olarak gemi geçişlerine açılmıştır

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı dün, olumsuz hava koşulları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi trafiğinin askıya alındığını açıklamıştı. Bakanlık bugün Çanakkale Boğazı'ndaki son durumu aktardı.

Google Haberlere Abone ol
Çanakkale Boğazı'ndaki gemi trafiği askıya alınmıştı. Bakanlıktan yeni açıklama: Çift yönlü olarak gemi geçişlerine açılmıştır
DHA

Ülke genelinde olumsuz hava şartları kuvvetli fırtına, yağış ile etkili olurken Çanakkale Boğazı için de dün önlem alındı.

Bakanlık dün Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin 15.15 itibarıyla çift yönlü ve geçici olarak askıya alındığını açıklamıştı.

Bakanlık tarafından bugün gemi trafiğinin son durumuna ilişkin bilgi aktarıldı.

ÇİFT YÖNLÜ GEMİ GEÇİŞLERİ AÇILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından dün yapılan açıklamada, "Çanakkale Boğazı gemi trafiği, saat 15.15 itibariyle olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır" ifadeleri kullanılmıştı.

Son duruma dair yapılan açıklamada ise, "Çanakkale Boğazı, saat 07.00 itibariyle çift yönlü olarak gemi geçişlerine açılmıştır. Ancak kılavuzluk hizmeti hala verilemiyor." ifadeleri kullanıldı.

 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin