Can Dündar ve Erdem Gül FOX TV'ye konuk oldu

Can Dündar ve Erdem Gül, Fatih Portakal'ın sunduğu FOX TV ana haber bültenine konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Can Dündar ve Erdem Gül FOX TV'ye konuk oldu

92 gün sonra Anayasa Mahkemesi'nin 'ihlal kararının ardından tahliye olan Can Dündar ve Erdem Gül FOX Ana Haber'de Fatih Portakal'ın konuğu oldu. 



"BUNU BASMAYANA GAZETECİ DEMEM BEN"



Anayasa Mahkemesi'nin 'hak ihlali' kararı vermesinin ardından MİT TIR'ları haberleri nedeniyle tutuklanarak kondukları Silivri Cezaevi'nden tahliye edilen Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, “Avukatlarımız hapse girebileceğimiz konusunda uyardı. Bir defa devlet sırrı olduğunu bilmiyorsunuz. Biz içinde ne olduğunu bilmiyoruz ki. Dünyanın her yerinde haber. Bunu basmayana gazeteci demem ben. Meclis’te tartışılan bir konu. İnsanlar sadece görüntüleri gördü ve şok oldu”  dedi.



"FETTULLAH GÜLEN'İ HAYATIMDA GÖRMEDİM"



Can Dündar, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın haberi "casusluk faaliyeti" olarak nitelemesiyle ilgili olarak, "Bize casus dedi ya. Casus, Fethullahçı… Buna kim inanır? Biz Fethullahçı olabilir miyiz Allah aşkına? Fethullah Gülen'i hayatımda görmedim" dedi. Dündar "içerisi dışarıdan daha güvenli, değil mi?" sorusuna "İçeride gazeteciler var, polis şefleri var. Silivri dışdarıdan daha güvenli çünkü oraya hırsızları almıyorlar" diye konuştu.



"Can Dündar ve Erdem Gül FOX TV'ye konuk oldu" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin