Can Dündar duruşma salonunda tweet attı: 'Bir zafer daha'

Bugün görülen Can Dündar ve Erdem Gül davasında karar çıkmadı. Davada önemli bir gelişme yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Can Dündar duruşma salonunda tweet attı: 'Bir zafer daha'

CNN Türk'te yer alan habere göre, MİT TIR'ları haberini yapan gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılanmasına bugün devam ediliyor. Duruşma öncesinde Dündar ve Gül, Çağlayan Adliyesi önünde açıklama yaptı. Savcı, Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı davanın, Yargıtay 16. Daire'de görülen ve savcılar ile askerlerin yargılandığı davayla birleştirilmesini istedi. Mahkeme heyeti birleştirme talebini kabul etmedi. 



DAVA ERTELENDİ!



Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı davanın görülmesine saat 10.00'da İstanbul Çağlayan'daki 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Davada karar çıkmadı. Gazetecilerin davası, 6 Mayıs 2016 tarihine ertelendi.



Savcı iki davanın birleştirilmesini istedi



İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada duruşma savcısı Evliya Çalışkan, Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandığı "MİT TIR'ları haberi davası"nın, Yargıtay 16. dairede görülen ve savcılar ile askerlerin yargılandığı davayla birleştirilmesini istedi. Can Dündar ve Erdem Gül'ün avukatları da davaların birleştirilmemesini talep etti.  Mahkeme heyeti talebi değerlendirdi ve savcının 'birleştirme' talebi reddedildi.



Can Dündar Twitter'dan duyurdu



Can Dündar ise attığı tweette red için  'Bir zafer daha' dedi.



Can Dündar duruşma salonunda tweet attı: 'Bir zafer daha'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin