Can Bonomo hangi diziye konuk oluyor?

İstanbul’a üniversiteye gelen yüz binlerce öğrencinin hayatlarını anlatan 'Yüksek Giriş' dizisi başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Can Bonomo hangi diziye konuk oluyor?

Anadolu’dan İstanbul’a üniversiteye gelen yüz binlerce öğrencinin hayatlarını mizahın diliyle anlatan 60 dakikalık bir yerli malı durum komedisi olan ‘Yüksek Giriş’ 28 Temmuz Pazar günü saat 22.45 de ATV ekranlarında başlıyor.



Senaryo Yazarlığı ve Yönetmenliğini İsa Yıldız’ın üstlendiği, yapımcılığını Global Medya’nın yaptığı 'Yüksek Giriş'in kadrosunda Umut Kurt, Sera Tokdemir, Bekir Çiçekdemir, Bora Aktaş, Cansu Koç, ‘Yalan Dünya’ dizisinin ‘Yönetmen Tufan’ı olarak bilinen Tuna Orhan ve Suna Keskin yer alıyor.



Global Medya’nın üçüncü dizi projesi ve 60 dakikalık bir sit-com olarak atv ekranlarına gelecek ‘Yüksek Giriş’in dizi müziklerini Dolapdere Big Gang yapıyor. 



28 Temmuz Pazar günü Saat 22.45'de atv ekranlarında yayınlanacak ilk bölümünde, Türk Rock müziğinin ünlü ismi Can Bonomo’nun da konuk oyuncu olarak rol aldığı ‘Yüksek Giriş’, ilerleyen bölümlerinde de ünlü simaları evinize konuk edecek.



‘Yüksek Giriş’in 1. Bölüm Özeti şöyle:



"İzmirli Cesur (Umut Kurt) ve ev arkadaşı Adanalı Kirve (Bekir Çiçekdemir) için sıradan bir gündür. Bursalı, bankacı, disiplinli, titiz, sorumluluk sahibi güzel Ece (Sera Tokdemir) ve onun tam tersi özelliklere sahip kuzeni Ayşegül (Cansu Koç) işte bu sıradan günü sona erdiren kişiler olacaktır. Taşınma sırasında Cesur Ece’yi, Kirve ise Ayşegül’ü görür ama tek bir kız olduğunu düşünürler. Cesur hemen atağa geçer ve henüz taşınmakta olan Ece’ye apartman yöneticisi olduğu yalanını söyler. Bu arada Doğukan (Bora Akkaş) Cesur’lara ya da bir öğrenci evine çıkmaya izin vermeyen annesini hayalinde yargılamakta, Üstün (Tuna Orhan) ise her zamanki gibi hiç görünmeyen Bebek’teki dükkânında takılmaktadır. Cesur yönetici olduğu yalanını söylediği Ece’ye asıl numarasını çeker. Ve Ece’yi akşam ki apartman toplantısına çağırır. Cesur heyecanla Ece’yi beklemektedir. Ev arkadaşı Kirve’yi evden göndermenin planlarını yapmaktadır.  Bilmediği ise yalanının hızla bütün apartmana yayıldığıdır!"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin