Can Ataklı'dan tek kişilik oyun "Canın sağolsun Türkiyem"

Gazeteci ve yazar Can Ataklı tek kişilik ‘Canın Sağolsun Türkiyem’ isimli tiyatro oyunu ile Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol
Can Ataklı'dan tek kişilik oyun "Canın sağolsun Türkiyem"

Vatan Gazetesi yazarı Can Ataklı oranizasyonunu Maltepe Belediyesinin üstlendiği konferansa CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler yetişemediğinden konuşmacı olarak sahne aldı.



Konferansa gelen dinleyicilerin Can Atak'lıya gösterdikleri yoğun ilgi üzerine tiyaro sanatçısı ve yönetmen Özcan Alpar tarafından tek kişilik bir oyun teklifi aldığını ifade eden Can Ataklı 13 Nisan 2013 Cumartesi günü Türkan Saylan Gösteri Merkezi'nde sahne alacak.



Yönetmenliğini Özcan Alpar'ın yaptığı "Canın sağolsun Türkiyem" oyunu için 4 aydır çalışan Can Ataklı Medyatava'ya konuştu:



"CHP'nin organizasyonu ile gerçekleşen panele dinleyici olarak gittim. Konferansın konuşmacısı Birgül Ayman Güler yetişemeyince benim konuşma yapmam istendi. Yaptığım konuşmanın ardından izleyicilerin gösterdiği beğeni üzerine yönetmen Özcan Alpar bana tek kişilik bir gösteri yapmayı teklif etti. Yapacağımız bu gösterinin sabit bir metni yok, doğaçlama olacak. Gündeme uygun hazırladığımız bu gösterinin espirileri de yalnızca bana ait olacak. Talep geldiği sürece oynu oymaya devam edeceğim."



Can Ataklı'nın tek kişilik tiyatro gösterisi ilk olarak 13 Nisan Cumartesi günü Türkan Saylan Gösteri Merkezi'nde ardından ikinci gösterisini 18 Nisan Perşembe günü saat 20.00 de Ataşehir Belediyesi Tiyatro Festivali kapsamında Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde yapacak.



© MEDYATAVA-Özel


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin