Can Ataklı: Bu kadar kasmanın alemi yok Didem Hanım!

Ertuğrul Özkök ve Didem Arslan Yılmaz arasındaki polemiğe Can Ataklı da dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Can Ataklı: Bu kadar kasmanın alemi yok Didem Hanım!

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, geçtiğimiz gün programına konuk olan Reşat Petek'i programında konuk eden Habertük sunucusu Didem Arslan Yılmaz'a, sormadığı bir soru için eleştirmişti. Yılmaz da Özkök'e kişisel sosyal medya hesabından yaptığı "Yayında Reşat Petek’e sorulması gerekenleri sorduğumu düşünüyorum. Sorulmayanları da Ertuğrul Özkök’ün köşesinden görmeyi umuyorum", paylaşımla cevap vermişti. Tartışmaya bugün Can Ataklı dahil oldu.



Can ATAKLI / SÖZCÜ



Bu kadar kasmanın alemi yok Didem Hanım!



Habertürk’ün başarılı sunucusu Didem Yılmaz Arslan önceki gece AKP’nin eski cemaat hayranı Meclis Darbeyi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek’i konuk etmişti.



Hürriyet’ten Ertuğrul Özkök de yayını izlemiş sonra da köşesinde Didem Yılmaz Arslan’a küçük bir dokundurma yapmış.



Ertuğrul Özkök şöyle demiş; “Reşat Petek aynen şunu söylüyor. FETÖ’cüler o gece darbe yapmasalardı 2–3 sene sonra darbeye gerek kalmadan devleti ele geçireceklerdi. Şimdi gazeteci şunu sormaz mı: Yani darbe olması iyi mi oldu?”



Didem Yılmaz Arslan bu yazıya alınmış belli ki ve twitter hesabından Özkök’e cevap vermiş; “Yayında Reşat Petek’e sorulması gerekenleri sorduğumu düşünüyorum. Sorulmayanları da Ertuğrul Özkök’ün köşesinden okumayı umuyorum.”



Bu kadar kasmaya, alınmaya gerek yok ki. Ertuğrul Özkök “Ne biçim gazetecisin, niye sormadın?” demiyor “Keşke” anlamında “Bu da sorulmaz mı?” diyor.



Ben de “Keşke” diyorum Didem Yılmaz Aslan gibi başarılı bir sunucu alınmak yerine “Keşke” deseydi “Keşke sorsaydım” ve ekleseydi “Sormayı o an unuttum belki ama zaten Petek’in sözleri o anlama geliyordu” diyebilseydi.



Ayrıca şunu da söyleyeyim, medyanın en önemli Genel Yayın Müdürlerinden biri tarafından eleştirilmek de o kadar fena bir şey değildir hani.



Yazının devamını BURADAN okuyabilirsiniz.



Ertuğrul Özkök'ün eleştirisine Didem Arslan Yılmaz'dan yanıt!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin