Camide hırsızlık yaptı, kendisini uyaranın evini taşladı. Mahalleli isyan etti. 'Durup evimizi izliyorlar'

Esenyurt'ta bir şahıs inşaat halindeki camide hırsızlık yaptı. Kendisini uyaran mahalle sakininin ise evini taşladı. İşte olayın ayrıntıları.

Google Haberlere Abone ol
Camide hırsızlık yaptı, kendisini uyaranın evini taşladı. Mahalleli isyan etti. 'Durup evimizi izliyorlar'

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaşanan olayda söylenenlere göre haftalardır cami inşaatında yaşayan şahıs inşaat alanındaki demirleri çaldı.

Bir süre sonra caminin pencerelerindeki camları da çalan şüpheli, camlardan birini inşaatın yanındaki yola düşürdü.

Çevredekilerin hayatını tehlikeye atan olayda Yasin Karadeniz evinin penceresinden şahsa bağırarak uyardı.

TAŞLARI FIRLATMAYA BAŞLADI

Karadeniz'e küfür ile karşılık veren şüpheli eline aldığı taşları apartmana fırlatarak çocuk odasındaki camı kırdı. Diğer taşla ise sokak esnafının park halindeki aracının ön camını kırdı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. 

Camide hırsızlık yaptı, kendisini uyaranın evini taşladı. Mahalleli isyan etti. 'Durup evimizi izliyorlar'

"KENDİNİ BİLMEYEN İNSANLAR BURAYI UĞRAK HALİNE GETİRDİ"

Aracına taş isabet eden esnaf Serkan Alaca, “Burada bir camii inşaatı var. Belli bir süre yapım aşamasında ve bir türlü bitmedi. Kendini bilmeyen insanlar burayı uğrak haline getirdi. Madde mi kullanıyorlar bilmiyorum ama burada mahalle sakinlerini ve esnafını rahatsız ediyorlar. Burada müşterilerimizle konuştuğumuz esnada bir gürültü ile dışarı çıktık. Çıktığımızda şahsın sokağa cam attığını ardından inşaatta bulduğu taş ile komşumuzun binasına ve ortağımın aracına fırlattığını gördük. Burada polis ekiplerini bilgilendirdik ve şahsı yakaladılar” dedi.

Camide hırsızlık yaptı, kendisini uyaranın evini taşladı. Mahalleli isyan etti. 'Durup evimizi izliyorlar' - Resim : 2

"MADDE KULLANANLAR SÜREKLİ GİRİYOR"

Evinin penceresine cam isabet eden Yasin Karadeniz, “Burada 5-6 yıldır devam eden bir inşaat çalışması var. Madde kullananlar sürekli giriyor. Durup evimizi izliyorlar. Eşim ve ben rahat edemiyoruz. Demirleri çalıyor, 2 haftadır inşaatta yaşıyor. Bu sabah camilerin pencerelerini çıkarmış ve en sonuncuyu ana yola düşürdü. Anne ile bebek arabası ile beraberken yanlarına düştü. Ben de kendisine bağırdım. Bunun üzerine küfür etti ve evimizi taşlamaya başladı. Şahıs şu an karakolda, gözaltına alındı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin