Cami avlusunda yürek yakan olay. Sesi duyup ne olduğunu görenler şoke oldu

Arnavutköy'de camide ibadet eden cemaat ağlama sesi duydu. Namazdan sonra sese doğru giden vatandaşlar cami avlusunda ne olduğunu görünce şoke oldu. O anları anlatan bir vatandaş, "Biz çok şaşırdık adeta şok olduk. Ben önce durdum bir baktım sonra şok oldum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Cami avlusunda yürek yakan olay. Sesi duyup ne olduğunu görenler şoke oldu

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Arnavutköy Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde 21.30 sıralarında Kardeşler Camii’nde gelen olay şok etkisi yarattı.

Cemaat yassı namazı kılarken kimliği belirli olmayan kişi ya da kişiler cami avlusuna 3 gün önce doğduğu tahmin edilen bebek bıraktı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri gönderildi. Kimsesiz bebek Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedaviye alındı. Polis ekipleri ise şüphelileri tutuklamak için çalışma başlattı.

"AĞZINDA MASKE OLAN BİRİNİN BIRAKTIĞINI SÖYLEDİ"

Olayın şahitlerinden biri olan Mehmet Kayacan, “30 senedir Arnavutköy’de yaşıyorum. Yatsı namazının farzını kılarken ağlama sesi duydum ben dilenci sandım. Ses yakın gelince geri döndüm çocuğu fark ettim. Çocuğu alarak imama teslim ettik. Biz kimin bıraktığını göremedik ama yabancı uyruklu bir kişi ağzında maske olan birinin bıraktığını söyledi. Biz polis ekiplerine haber verdik çocuğu alıp götürdüler. Daha yeni doğmuş bir çocuğa benziyordu. Biz çok şaşırdık adeta şok olduk. Ben önce durdum bir baktım sonra şok oldum. Cami avlusuna çocuk bırakılıyor duyuyorduk başımıza geldi” dedi.

Cami avlusunda yürek yakan olay. Sesi duyup ne olduğunu görenler şoke oldu

Cemaatten Mustafa Yüksel ise, “Ben yatsı namazına geldim. Farzın son rekâtı kılınırken arkada bir karışıklık oldu ben öndeydim. Hocanın odasına götürüldüğünü gördüm bebeğin. Bırakıp gitmişler. Kimin bıraktığı belli değil burada kamera falan var ama belki çıkartılır ortaya” diye konuştu.

Cami avlusunda yürek yakan olay. Sesi duyup ne olduğunu görenler şoke oldu - Resim : 2

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin