Camdaki Kız'da Hande Ataizi bombası. Eser Yenenler ile Berfu Yenenler’den dizi geliyor. İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisine iddialı isimler. Barış Falay imzayı attı. İlk Göktürk filmine Hollywood’dan bomba transfer

Her hafta Perşembe günü saat 20:00'da Kanal D'de ekranlara gelen Nadim Güç’ün çektiği ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden ekrana uyarlanan Camdaki Kız adlı dizide bomba bir ayrılık yaşanıyor. Dizinin ilk bölümünden itibaren tansiyonu yükselten, entrikalarıyla senaryoyu sürükleyen Hande Ataizi projeye veda edecek.

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız'da Hande Ataizi bombası. Eser Yenenler ile Berfu Yenenler’den dizi geliyor. İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisine iddialı isimler. Barış Falay imzayı attı. İlk Göktürk filmine Hollywood’dan bomba transfer

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisinin 61. Bölümünde bomba bir ayrılık yaşanacak. Kanal D’nin OGM Pictures imzalı dizisi “Camdaki Kız” üçüncü sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor. Başarılı yönetmen Nadim Güç’ün çektiği dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden ekrana uyarlanmıştı.

Bu sezon sonunda bitmesi planlanan dizinin 61. bölümü büyük bir ayrılığa sahne olacak.

Dizinin ilk bölümünden itibaren tansiyonu yükselten, entrikalarıyla senaryoyu sürükleyen Hande Ataizi projeye veda edecek. 2 bölüm stoklu giden dizide Canan karakterinin projeye nasıl veda edeceği merak konusu…

61. bölümde Hayri’nin eşi Türkan da dizinin hikâyesine dahil olacak. Türkan’a hayat verecek oyuncu henüz belli olmadı. Gizem yaratmayı seven yapım şirketi karakterin yüzünü göstermeyecek. Dizide Nalan’in babası Metin’e hayat verecek oyuncu için de cast çalışmaları devam ediyor. Role güçlü bir oyuncunun hayat vermesi planlanıyor.

Öte yandan dizinin bel kemiği karakterlerinden Feride’ye hayat veren değerli oyuncu Nur Sürer’in geçen sezon sonu projeye veda edeceği konuşuluyordu. Ancak yapım şirketi Sürer’in anlaşmasını aralık sonuna kadar uzatmaya karar vermişti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabında Feride intihar ederek yaşamına son veriyor.

Yiğit Kirazcı’nın yeni dizisi belli oldu

Gold Film’in büyük ilgi gören “Erkek Severse” dizisinin ardından beIN CONNECT için çekeceği “Zehirli Sarmaşık” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Dizide Burçin Terzioğlu’nun “Ezgi”, Onur Tuna’nın “Kerem” ve Feyyaz Duman’ın “Özgür” rolüne hayat vereceği gündeme gelmişti. Ancak Feyyaz Duman’la sözleşme şartlarında son anda anlaşılamadı. Özgür rolü son olarak “Evlilik Hakkında Her Şey” dizisinde seyirci karşısına çıkan ve performansıyla beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı’nın oldu.

Dokuz Oğuz dizisinin yeni keskin nişancısı

Gold Film’in FOX için hazırladığı “Dokuz Oğuz” dizisi bugün Eskişehir’de sete çıktı. Süleyman Çobanoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturuyor. Dev bütçeli dizide “Karanlık Yüzbaşı” lakaplı Batur rolüne Kubilay Aka’nın hayat verdiği dizide Bilge’yi Deniz Işın, Hasan dedeyi Mehmet Çevik, Tomris Albayı Yasemin Allen, Ercan’ı Dağhan Külegeç, Yaşar’ı Kayhan Açıkgöz, Yiğit’i “Rami Narin, General Ali Osman’ı Hakan Boyav, Boran’ı Serhan Onat, Timur’u Volkan Keskin ve Okan’ı Taylan Meydan oynuyor.

Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Sahra Şaş katıldı. Daha önce Esra Kılıç’ın adının geçtiği rol Sahra Şaş’ın oldu. Etkili oyunculuğuyla tanınan Şaş, yakın zamanda Aras Bulut İynemli’nin oynadığı Atatürk dizisinde Ulu Önderimizin kız kardeşi Makbule hanıma hayat vermişti. Sahra Şaş “Dokuz Oğuz” dizisinde keskin nişancıya hayat verecek.

Eser Yenenler ile Berfu Yenenler’den dizi geliyor

Ünlü komedyen Eser Yenenler eşi Berfu Yenenler’le “Çift Terapisi” adlı gösterisiyle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gösteride şu konu başlıkları yer alacak:

“Kadın erkek ilişkilerindeki problemler ortak mıdır yoksa her ilişki kendine mi özgüdür? Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadınlar da geri kalmayıp karşı atakla erkekleri delirtiyor, ilişkiler çıkmaza giriyor.”

Gösterinin yanı sıra ünlü çift Exxen için bir de dizi hazırlıyor. Berfu Yenenler geçen günlerde dizi için sosyal medyadan isim önerisi istemişti. Merak edilen projenin detayları belli oldu. Bölümleri 15-20 dakikadan oluşacak ve 18 günde çekilmesi planlanan dizinin şimdiki adı “Bir Evlilik Hikâyesi”… Dizi 9 bölümden oluşacak ve Eser ile Berfu Yenenler’in tanışmalarından büyük oğlu Kuzey’i doğurmasına kadar geçen hikâyeyi esprili bir dille anlatacak. Dizinin senaryosunu Berfu Yenenler yazdı. “Bir Evlilik Hikâyesi” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Can Kılcıoğlu oturacak. Diziye ünlü konuk oyuncular da renk katacak.

Kenan Ece “Sınırlar” oyunu için imaj yeniledi

Başarılı oyuncu Kenan Ece şu günlerde çok özel bir heyecan yaşıyor. Ünlü oyuncu “Sınırlar” adlı oyuna başladı. David Mamet’in yazdığı oyunu Cansu Kurgun & Kayhan Berkin çevirdi.

Kayhan Berkin’in yönettiği oyunda Kenan Ece, Ecem Uzun’la beraber tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor. Versus Tiyatro & 484 Urban Garden’in imza attığı oyunda Kenan Ece, Profesör Can karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu rol için imajını yeniledi ve sakal bıraktı.

Elif Özge Maltepe, Gökhan Gürün’ün uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği oyunla ilgili Kenan Ece şu cümleleri paylaştı:

“Bak şöyle yapıyoruz: herkes eşittir, herkes her şeyden eşit derecede faydalanacaktır diyoruz. Ama her şey, herkese eşit derecede fayda sağlamıyor ki. Çok başarılı birini görüyoruz, bakıyoruz üniversiteyi bitirmiş. Zannediyoruz ki bizim çocuğumuz da üniversiteye giderse çok başarılı olacak.”

Erkeğe Güven Olmaz ne zaman sete çıkıyor?

Dizi atağına geçen ülkemizin önce gelen yapım şirketlerine 10 dizi siparişi veren FOX’un merakla beklenen projelerinden biri Pastel Film’in “Erkeğe Güven Olmaz” dizisi… Doğa Can Anafarta’nın yöneteceği, A. Orçun Okşar, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel’in ise kaleme aldığı dizide bir şirketin mali işler bölümünde çalışan ve evlilik planları yapan Erhan’ın yaşadıkları etkileyici bir dille anlatılıyor.

Erhan’ın patronundan gelen beraber 3 gün geçirme isteğinin altından bambaşka olayla çıkıyor. Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Rüya Helin Demirbulut, Ahmet Kayakesen, Hülya Gülşen, Erdal Küçükkömürcü, Derya Beşerler, Naz Sayıner ve Emirhan Dönmez rol alacak. Dizinin aralık ayının ilk haftası sete çıkması planlanıyor.

İlk Göktürk filmine Hollywood’dan bomba transfer

Dağ ve Börü serisinin yaratıcısı, başarı yönetmen Alper Çağlar uzun süredir en büyük hayallerinden bir olan İlk Göktürk filmini hayata geçirmek için canla başla çalışıyor. Nulook ve CaglarArts’ın yapımcılığını üstleneceği film için çok konuşulacak bir transfer gerçekleşti. Hollywood’un ünlü Genel Sanat Yönetmeni Sonja Klaus ekibe katıldı.

Klaus, bugüne kadar Gladiator, Kingdom of Heaven, Prometheus gibi projelerin ekibinde genel sanat yönetmenliğine kadar yükselmiş, 25 senedir Ridley Scott'un filmlerinde departman liderliğini yapmış ve özellikle Kingdom Heaven'daki meydan savaşı sahnelerinde binlerce kişiyi dekor ve set açısından idare etmiş çok başarılı bir genel saat yönetmeni…

Sonja Klaus son olarak James Cameron'un yapımcılığını üstlendiği Terminator: Dark Fate'de Genel Sanat Yönetmenliği yaptı… Klaus İlk Göktürk filminde Genel Sanat Yönetmeni olarak setler, üretim, dekor, prop, atlar, kostüm ve bütün fiziksel malzemelerin üretiminde Alper Çağlar’dan sonra setin en yetkili ikinci ismi olacak.

İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisine iddialı isimler

Ülkemizin en başarılı oyuncularından İsmail Hacıoğlu “Mahkum”un ardından “Taçsız Prenses” dizisiyle el sıkıştı. Hacıoğlu dizide Evgin öğretmen rolüne hayat verecek. Volkan Keskin’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin 3 oyuncusu daha belli oldu. Daha önce Sol Yanım, Zemheri, Annemizi Saklarken ve Kuş Uçuşu dizilerinde oynayan minik yetenek Elif Kurtaran “Taçsız Prenses”in kadrosuna katıldı. Ayrıca dizinin ekibine ödüllü, iki çok özel oyuncu daha katıldı; Tolga Tekin ve Feride Çetin… FOX’ta ekrana gelecek dizide İsmail Hacıoğlu’nun partnerine kimin hayat vereceği yakında belli olacak.

Çöp Adam’a ödüllü oyuncu

OGM Pictures’ın içerik anlaşması yaptığı Star TV’ye “Yalı Çapkını”nın ardından çektiği ikinci dizi olan “Çöp Adam” Çarşamba günü seyirciyle buluşacak. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrolünü paylaştığı Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden yola çıkılarak Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor.

Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği dizide başarılı bir yazılımcı olan Tamer’in müthiş bir paranın sahibi olmasıyla başlayan çok çarpıcı ve bugüne kadar ekranda alışık olmadığımız bir dünyayı konu alacak.

Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak’ın rol aldığı diziye 2. Bölümde ödüllü bir oyuncu katıldı. Selen Domaç diziye “Ahu” karakteriyle dahil oldu.

Gecenin Ucunda dizisi ne kadar sürecek?

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’yu yıllar sonra buluşturan Gecenin Ucunda dizisinin son olarak yayın günü değişmişti. Çarşamba gününden salıya alınan dizinin reytingleri çok parlak olmadığı için ekran ömrünün ne kadar süreceği merak ediliyordu.

Kadir Doğulu eşiyle geçen hafta katıldığı bir derginin yaş günü partisinde dizinin yurtdışı satışının çok iyi gittiğini söylemiş ve “Aynı ilgiyi kendi ülkemizde de görmek istiyoruz ve halktan destek istiyorum” demişti. Doğulu dizinin sezon sonuna kadar ekranda kalmasını umut ettiklerini de açıklamıştı. Kulislerde konuşulan bilgi ise dizinin başından beri yurtdışı satışından dolayı en az 26 bölüm ekranda kalacağı yönünde…

Ece Yaşar ‘Prestij Meselesi” filminde

Mahsun Kırmızıgül’ün Hilmi Topaloğlu’nun Prestij Müzik’i kurduğu ve Özcan Deniz, Haluk Levent’le kendisini keşfettiği yılları anlattığı “Prestij Meselesi” filmi 3 Şubat’ta vizyonda olacak. Pandemide büyük yara alan sinema salonlarına da hareket getirmesi beklenen film güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük ilgi topladı. Kırmızıgül’ün devamını da çekmeyi planladığı filmde Ece Yaşar da rol aldı. Yaşar filmde Haluk Levent’in sevgilisi Sevgi’ye hayat verdi. Filmde Haluk Levent’in gençliğini Ali Erkin Acır oynuyor.

Barış Falay imzayı attı

OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği üçüncü dizinin adı “Ömer”… Dizide son yılların başarısıyla öne çıkan ismi Selahattin Paşalı başrolü oynayacak. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturacak. Gülizar Irmak’ın yazdığı dizi “Shitsel” dizisinden uyarlandı.

Dizide Ömer’in babası Reşat rolü için de Barış Falay’a teklif gitmişti. Proje seçimi konusunda çok titiz olan Falay, projede oynamayı kabul etti. Son olarak “Menajerimi Ara” dizisinde muhteşem bir performans sergileyen Falay, Ömer dizisinde cami imamını canlandıracak. Oğlu Ömer de müezzine hayat verecek.

Ömer’de Gülçin Kültür’ün rolü değişti

Dizinin kadrosuna son olarak Merve Dizdar katılmıştı. Dizdar’ın 5 çocuklu Emine rolüyle Ömer’in (Selahattin Paşalı) ablasını oynayacağı ortaya çıkmıştı. Emine rolü için önce Gülçin Kültür’ün düşünüldüğü ancak daha sonra Dizdar rolü kabul edince rol dağılımının değiştiği öğrenildi. Gülçin Kültür, son kadroda Ömer’in partneri Gamze’nin ablasını oynayacak. Dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin