Camdaki Kız son bölümüyle ekranda fırtınalar estirdi! Camdaki Kız Son Bölüm İzle. Camdaki Kız 77. Bölüm İzle (Fragman)

Ekranların fenomen dizisi Camdaki Kız yine ekranda fırtınalar estirdi. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Camdaki Kız'ın son bölümüne ve yeni bölüm fragmanına ilişkin detaylar... Camdaki Kız Son Bölüm İzle. Camdaki Kız 77. Bölüm İzle (Fragman)

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız son bölümüyle ekranda fırtınalar estirdi! Camdaki Kız Son Bölüm İzle. Camdaki Kız 77. Bölüm İzle (Fragman)

Ekranların fenomen dizisi Camdaki Kız yine ekranda fırtınalar estirdi. Heyecan dolu bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte Camdaki Kız'ın son bölümüne ve yeni bölüm fragmanına ilişkin detaylar...

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 76’ncı bölümüyle Total kategoride 5,74 reyting, 14,59 izlenme payı, Ab kategorisinde 5,96 reyting ve 17,35 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,99 reyting ve 17,16 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’ın dün akşam yayınlanan son bölümü heyecan dolu anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurdu. Camdaki Kız’ın sürpriz gelişmelerle dolu 77’nci bölümü 4 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D ekranında olacak.

Camdaki Kız son bölümüyle ekranda fırtınalar estirdi! Camdaki Kız Son Bölüm İzle. Camdaki Kız 77. Bölüm İzle (Fragman)

CAMDAKİ KIZ 76. BÖLÜM KONUSU

Nalan, kaos içindeki hayatını biraz olsun anlamlandırmaya çalışır. Bir taraftan Sedat bir taraftan Hayri artık hayatını çekilmez hale getirmiştir. Diğer taraftan Selen fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Koroğlu ailesi bununla sarsılırken Nalan hayatı hakkında büyük bir gerçekle yüzleşmenin eşiğindedir. Nalan ne yapacak?

Camdaki Kız son bölümüyle ekranda fırtınalar estirdi! Camdaki Kız Son Bölüm İzle. Camdaki Kız 77. Bölüm İzle (Fragman) - Resim : 2

Hayri, Nalan için her şeyi göze almaya hazırdır. Ancak Sedat, Nalan'ın davranışlarındaki tuhaflığı fark eder ve Nalan'ın kapısına gelir. Hayri bu durumdan rahatsız olur. Sedat, Nalan'ın yanında olduğunu söyleyince Hayri iyiden iyiye küplere biner ve Nalan'a "evlenelim" der.

CAMDAKİ KIZ 77. BÖLÜM KONUSU

Nalan, kendisine söylenen yalanları öğrenince adeta yıkılıyor. Öte yandan Sedat, Muzo'dan zorla Nalan'ın Hayri ile birlikte olduğunu öğreniyor. Metin, Nalan'a veda ediyor. Diğer taraftan Gülcihan'ın hastalığı kötüye gidiyor. Nalan ile Hayri arasında yaşanan ilişkiyi öğrenen Sedat'ın ne yapacağı ise merak konusu.

Camdaki Kız son bölümüyle ekranda fırtınalar estirdi! Camdaki Kız Son Bölüm İzle. Camdaki Kız 77. Bölüm İzle (Fragman) - Resim : 3

CAMDAKİ KIZ 77. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin