Camdaki Kız dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Camdaki Kız dizisinin 3. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde, Sedat ve Cana'nın gizli buluşması ifşa olunca ortalık karışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği ilk iki bölümüyle reyting zirvesine oturan dizisi Camdaki Kız’ın merakla beklenen 3’üncü bölüm tanıtımı yayınlandı. Başarılı oyuncu Enis Arıkan, dizide bugüne kadar odasından çıkmayan, yüzünü göstermeyen Muzo rolüyle tanıtımda yer aldı.

Yayınlandığı günden bu yana izleyici tarafından beğenilen Camdaki Kız dizisinin, geçtiğimiz iki bölümünde yüzünü göstermeyen, odasından çıkmayan ve tüm aile fertlerinin fikirlerine saygı duyduğu Muzo karakterini Enis Arıkan canlandırıyor.

Camdaki Kız dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Muzo karakteri, doğuştan bir takım fiziksel gelişim sorunlarıyla doğmuş, çok ağır tedaviler almış ve acı çekmiştir. Bu sebeple çocuk yaşlardan itibaren insanlardan uzak durmuştur.  Çok zeki ve yetenekli bir mimardır. Özellikle babası Rafet Koroğlu ve diğer aile üyelerinin fikirlerine saygı duyduğu tek kişidir.

Camdaki Kız dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? - Resim : 2

Camdaki Kız, yeni bölümleri ile her Perşembe Kanal D’de!

Camdaki Kız dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin