Camdaki Kız 13. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 13. Bölüm full izle

Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi, dün akşam 13. Bölümü ile ekranlara geldi. Kanal D ekranlarının sevilen psikolojik dizisi Camdaki Kız’ın son bölümünde heyecan yine doruktaydı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizinin son bölümü izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. İşte Camdaki Kız 13. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Camdaki Kız 13. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 13. Bölüm full izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, dün akşam son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız dün akşam 13. Bölümü ile beğeni topladı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rafet’in hayatını kurtaran Hayri’yi, Rafet işe alır. Nalan’ın ise Sedat’a beklenmedik bir sürprizi oldu. Sizin için Camdaki Kız 13. Bölüm linkini haberimize ekledik. Camdaki Kız 13. Bölüm full İZLE

CAMDAKİ KIZ 12. BÖLÜMDE NE OLDU?

Camdaki Kız 13. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 13. Bölüm full izle

Nalan’ın kendisini sıkıştıran gazetecilere verdiği cevaplar konakta gergin anlara neden olur ve Rafet’in öfkesinden Nalan da payını alır. Feride’nin karşı eve taşınmış olması ise Muzaffer’in gidiş kararını şimdilik ertelemesine sebep olmuştur.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Camdaki Kız 13. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 13. Bölüm full izle - Resim : 2

Kalp krizi geçiren Rafet’in hayatını kurtaran Hayri’ye minnet duyan Rafet, ona şoförü olarak iş verir. Rafet, eve döndüğünde ise tüm aileyi şaşırtan ve taşları yerinden oynatacak kararını açıklar. Hakkında çıkan haberlerle ilgili Feride’den özür dilese de annesinin gönlünü alamayan Nalan; Sedat’a beklenmedik bir sürpriz yapar.

Camdaki Kız 13. Bölüm FULL İZLE

CAMDAKİ KIZ KONUSU

Camdaki Kız 13. Bölüm yayınlandı: Camdaki Kız 13. Bölüm full izle - Resim : 3

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur.

Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin