Çamaşırhanedeki cinsel ilişki görüntüleri ifşa oldu. Gündüz vakti cinsel ilişkiye girdiler kameralara yakalandılar

Tayland’ın turistik şehirlerinden Bangkok’ta 24 saat hizmet veren bir çamaşırhanede yaşanan cinsel ilişki rezaletinin görüntüleri ifşa oldu. Bir çift gündüz vakti çamaşırhanede ilişki yaşadı. O anlar güvenlik kameralarına yakalandı. Çamaşırhanenin sahibi yaşanan rezaleti görünce çılgına döndü ve polise haber verdi. Polis konuyla ilgilenmeyince de görüntüleri internetten ifşa etti.

Google Haberlere Abone ol
Çamaşırhanedeki cinsel ilişki görüntüleri ifşa oldu. Gündüz vakti cinsel ilişkiye girdiler kameralara yakalandılar

Tayland’ın turistik şehirlerinden Bangkok’ta 24 saat hizmet veren bir çamaşırhanede akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bozuk para ile çalışan çok sayıda çamaşır ve kurutma makinesinin bulunduğu ve bölge sakinlerinin çamaşırlarını yıkadığı mağazada bir çift güpegündüz cinsel ilişkiye girdi.

Çamaşırhanedeki cinsel ilişki görüntüleri ifşa oldu. Gündüz vakti cinsel ilişkiye girdiler kameralara yakalandılar

Çiftin düzenli aralıklarla cinsel ilişkiye girmesi çamaşırhane sahibini çileden çıkardı.

Mekandaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde beyaz kıyafetler giymiş bir çiftin içeri girerek cinsel ilişkiye girdiği anlar görülüyor. Dr. Tiger Laundry isimli çamaşırhanede yaşanan olayı fark eden şirket sahibi olayı yetkililere bildirdi. Kamera kayıtlarını inceleyen adam şoka uğradığını ve çok öfkelendiğini söyledi.

“POLİS BİR ŞEY YAPMAYINCA YAYINLADIM”

33 yaşındaki Jakkapong Chookhanthong durumu polise bildirdiğini fakat polisin olayı takip etmediğini söyledi. Yerel medyaya konuşan öfkeli işletme sahibi, “Polis bir şey yapmayınca ben de görüntüleri internet üzerinden yaydım” dedi.

Görüntü kayıtlarını inceleyen yerel medya, “Çift tavşanlar gibi sevişiyordu” yorumuna yer verdi. Çiftin bir kere kameralara yakalandıktan bir ay sonra tekrar çamaşırhaneye giderek cinsel ilişkiye girdiği görülüyor. Kadının kamerayı fark etmesi üzerine partnerini uyardığı kamera kayıtlarında görülürken buna rağmen çift cinsel ilişkiye girmeye devam ediyor.

Görüntülerin hızla yayılmasıyla birlikte polis de duruma müdahale etme kararı aldı. Nong Chok Polis Amirliği çiftin yakalandığını ve her birine yaklaşık 120 dolar (yaklaşık 2.230 TL) para cezası kestiğini açıkladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin