Çamaşır makinesinin lastiğinde biriken küf ve lekelere son: Tek bir hamle tüm kiri lekeyi yok edecek. İşte çamaşır makinesini tertemiz yapmanın o pratik yolu

Çamaşır makinesinin lastiğinde biriken leke ve küf problemini tek seferde ortadan kaldırmanın sırrı bulundu. Bu yöntem işinizi oldukça kolaylaştıracak.

Google Haberlere Abone ol
Çamaşır makinesinin lastiğinde biriken küf ve lekelere son: Tek bir hamle tüm kiri lekeyi yok edecek. İşte çamaşır makinesini tertemiz yapmanın o pratik yolu

Zaman içerisinde çamaşır makinesinin iç bölümlerinde çeşitli lekelenmeler ve kir oluşumları meydana gelmektedir. Çamaşır makinesinin iç bölümlerinde oluşan bu kir ve lekeler çeşitli sorunların açığa çıkmasına neden olabilmektedir.

Bu sorunların başında muhakkak çamaşırların yeterince yıkanmaması gelirken aynı zamanda sıklıkla karşılaşılan bir diğer durumda çamaşır makinesinin içerisinden çıkan temiz çamaşırların kötü kokulu olmasıdır.

Çamaşır makinesinin kirli çamaşırları iyi temizleyebilmesi için, çamaşır makinesinin iç temizliğinin de düzenli olarak gerçekleştirilmesi oldukça önemlidir. Çamaşır makinesinin bilhassa lastiğinde biriken tüm kir ve küf lekelerini kısa süre içerisinde temizleyebilmek için bu süreci işleyebilirsiniz.

İşte çamaşır makinesinin i temizliğini gerçekleştirmenin en pratik ve kolay yolu...

 

ÇAMAŞIR MAKİNENİZİN İÇİ TERTEMİZ OLACAK

Çamaşır makinesinin içerisinde oluşan kir ve küf lekeleri temizleyebilmek için uygulanması gereken oldukça basit yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerin başında da şüphesiz sirke gelmektedir.

Sirke hemen her bölgenin derinlemesine temizlenmesinde aktif rol oynarken, tüm inatçı lekelerin kısa sürede temizlenmesine yardımcı olmaktadır. Sirke aynı zamanda yüzeyde bulunan bakterilerin de kısa sürede temizlenmesine yardımcı olmaktadır.

Çamaşır makinesinin lastiğinde bulunan küf ve kir kalıntılarını saniyeler içerisinde temizleyebilmek için karbonat ve beyaz sirkeyi güzelce karıştırın. Karıştırma işlemini gerçekleştirdikten sonra kirli olan bölgeyi bu karışım ile güzelce temizleyin.

Temizleme işleminden sonra çamaşır makinenizin iç bölümünü durulayın. Durulama işleminden sonra çamaşır makinenizde bulunan tüm küf ve kir lekelerinden kurtulduğunuzu göreceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin