Çalıştığı AVM'deki işyerinin anahtarını kopyaladı : Arkadaşı ile birlikte çalıştığı işyerinden 2.5 milyon liralık hırsızlık yaptı!

İstanbul Tuzla'daki bir AVM'de çalışan bir kişi işyerinin kasa anahtarını kopyaladı. İki arkadaşı ile birlikte çalıştığı işyerini soyan 20 yaşındaki K.H., 56 bin 300 dolar, 9 bin euro, 150 bin lira nakit, 33 çeyrek altın, 22 tam altın ve tanesi 27 bin lira olan iki cep telefonu çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Çalıştığı AVM'deki işyerinin anahtarını kopyaladı : Arkadaşı ile birlikte çalıştığı işyerinden 2.5 milyon liralık hırsızlık yaptı!

Tuzla’da bir alışveriş merkezinde bulunan iş yerinde yaklaşık 2 buçuk milyon değerinde hırsızlık yapan şahıslar yakalandı. Çalıştığı işyerinin kasa anahtarını kopyalayarak hırsızlığı gerçekleştiren şahıs ve 2 arkadaşı tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, 25 Ekim 2023 tarihi saat 22.00 sıralarında Tuzla ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezi içerisinde faaliyet gösteren bir iş yerinden hırsızlık suçunun gerçekleştiği belirlenerek olayla ilgili inceleme başlattı.

KAMERALARA YAKALANDILAR

Yapılan incelemelerde, şüphelilerin işyerine ait kamera kayıt cihazını çaldıkları belirlendi, çevre güvenlik kameralarından kimlik bilgileri tespit edilen K.H(20), Ş.G (38) ve Y.G(25) isimli şahısların işyerinde bulunan kasadan 56 bin 300 Dolar, 9 bin Euro, 150 bin TL nakit para, 33 adet çeyrek altın, 22 adet tam altın, maddi değeri yaklaşık 27 bin TL olan 2 adet cep telefonu çaldıkları tespit edildi.

MEĞERSE İŞYERİNİN ÇALIŞANIYMIŞ

İncelemelerin devamında olayı gerçekleştiren şahıslardan K.H isimli şahsın işyeri çalışanı olduğu ve kasanın anahtarlarını kopyalayarak Y.G isimli şahsa verdiği, bu şahıs ise abisi olan Ş.G isimli şahısla hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri anlaşıldı. Şahıslar ikamet adreslerine düzenlenen operasyonla olayda çaldıkları eşya ve para ile birlikte yakalandı. Şahıslar hakkında yapılan sorgulamada, çeşitli suçlardan birçok suç kayıtlarının olduğu belirlendi.
Konu ile ilgili yakalanan K.H, Ş.G ve Y.G isimli şahıslar “İşyerinden Hırsızlık” suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin