Çalışanlara gün doğdu. Personele 4 gün orgazm izni! İngiltere'de bir şirketten şaşırtan karar. Orgazm olan çalışanların ekonomiye katkısı büyük dediler

İngiltere'de bir şirket şaşırtan bir karara imza attı. Çalışanlarına ayda 4 gün orgazm izni verdi.

Google Haberlere Abone ol
Çalışanlara gün doğdu. Personele 4 gün orgazm izni! İngiltere'de bir şirketten şaşırtan karar. Orgazm olan çalışanların ekonomiye katkısı büyük dediler

Orgazma ulaşmak için işten fazladan izin almanın nasıl bir şey olacağını hayal edin? Bir şirket için gerçek bu; marka bu durumun çalışanlarının moralini yükselttiğine inanıyor.

LELO firması, şirket ekonomisini iyileştirmenin uygun maliyetli bir yolunun daha fazla cinsel zevke varmak olabileceğini öne sürdü. Üstelik bunu hayata da geçirdi.

LELO, İngiltere'deki şirketlerinde çalışan personellerine, ayda dört güne kadar kendini sevme izni verdi. Bugünlerde ise çalışanlarını orgazm olma konusunda teşvik ettiler. Bu şekilde insanların mutlu olacağına bu durumun da iş gücünün verimliliğini artıracağına inandıklarını söylediler.

Şirket yöneticileri bu kararı alırken mevcut akademik araştırmalardan da yararlandıklarını açıkladılar. Araştırmalar verimliliğin önemli bir itici gücü olduğunu ortaya çıkardı; dünya çapında 10 kişiden dokuzu, ne kadar mutlu olursa işyerinde o kadar üretken olduğunu kabul ediyor.

İngiltere'de her dört kişiden üçü orgazm olduktan sonra kendilerini daha rahat hissettiklerini ve neredeyse yarısı (%45) düzenli orgazm yaşadıklarında daha üretken olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin