'Çalışabilen kaç gazeteci kaldı ki?' Tanınmış isimlerden bugüne özel mesajlar

Basın camiasından tanınmış isimler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'ne özel mesajlar yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
'Çalışabilen kaç gazeteci kaldı ki?' Tanınmış isimlerden bugüne özel mesajlar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sosyal medyada da kutlanıyor. 



Twitter'da TT listesinde yer alan Çalışan Gazeteciler Günü'nde tanınmış isimler şu tweet'leri paylaştı:



İsmail Küçükkaya: Mersin/ günaydın arkadaşlar; bu kadar çok işsiz gazeteci varken "Çalışan Gazeteciler Günü" kutlaması yapmak içime sinmiyor. Hiç sinmiyor.



Ümit Alan: Bugün Çalışan Gazeteciler Günü. Buradaki "Çalışan", basın emekçileri arasında bugün maalesef var olmayan dayanışmanın hatırasıdır. Nasıl mı?



Ersoy Dede: Çalışan Gazeteciler Günü, darbecilerin rüşvetini gazetecilerin kabul edip susmasının sene-i devriyesidir. Müsaadenizle kabul etmiyoruz



Mehmet Kamış: Çalışan gazeteciler gününde ben bir kere daha hatırlatmış olayım 



Yunus Bağışlar: Görevlerini büyük fedakarlıklarla yürüten tüm meslektaşlarımın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" kutlu olsun.. 



Ekrem Dumanlı: Daha özgür bir ülkede mesleğimizi icra etmek temennisiyle tüm meslaktaşlarımın Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederim.



Güçlü Mete: Bugün Türkiye Çalışan Gazeteciler Günü.. "Dünyanın en özgür basını"na kutlu olsun ! Çalışan, çalışamayan, çalıştırılmayan emekçiler..



Erhan Başyurt: Bir an önce görevlerine dönmeleri dileğiyle Hidayet Karaca Bey'in şahsında tutuklu tüm gazetecilerin "Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyorum



Mehmet Altan: Muhalif olup da çalışan gazeteci bırakmayan başkan, Çalışan Gazeteciler Günü’nde medya çalışanlarının baskılara maruz kaldığını söylemiş…



Oğuz Güven: Çalışabilen kaç gazeteci kaldı ki Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayalım. Medya biat edenlere, MİT'ten gelen manşetleri atanlara kalmış



Mustafa Balbay: Özgür gazeteciler gününe ulaşacağımız dönemlerin özlemi ve mücadele ruhuyla çalışan gazeteciler günü kutlu olsun. 



Melih Bayram Dede: Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, bugün de çalışıyoruz. Ancak şu anda mesleğini çeşitli nedenlerle ifa edemeyenleri de unutmayalım.



Ömer Şahin: Çalışan ve çaılış(a)mayan arkadaşlarımızın "Çalışan Gazeteciler Günü" kutlu olsun


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin