Çakarlı aracından polise sahte MİT kimliği gösteren dolandırıcı yol kontrolünde yakayı ele verdi. Evinden cephanelik çıktı

Siirt'te çakarlı otomobil kullanan ve kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personeli olarak tanıtan 21 yaşındaki Muhammed Emin O., yol kontrolünde yakayı ele verdi. Polise de kendisini MİT personeli olarak tanıtan Muhammed Emin O.'nun evinden cephanelik çıktı. Şüphelinin, kendini MİT personeli olarak tanıtıp, vatandaşları dolandırmaya çalıştığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Çakarlı aracından polise sahte MİT kimliği gösteren dolandırıcı yol kontrolünde yakayı ele verdi. Evinden cephanelik çıktı

SİİRT’te, polisin durdurduğu çakarlı otomobilde, sahte kurum kimlikliğiyle kendini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personeli olarak tanıtan Muhammed Emin O. (21), gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, çakarlı otomobili Cengiz Topel Caddesi’ndeki bir AVM’nin önünde durdurdu.

Otomobildeki Muhammed Emin O., kendisini MİT personeli olarak tanıtarak, personel kimliği gösterdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinde, şüphelinin gösterdiği kimliğin sahte olduğu belirlendi.

Muhammed Emin O. gözaltına alınırken, evinde yapılan aramada 1 tabanca, 100 uzun namlulu silah mermisi, 50 tabanca mermisi, sahte MİT kimliği, polis ve asker üniformaları ele geçirildi. Şüphelinin, kendini MİT personeli olarak tanıtıp, vatandaşları dolandırmaya çalıştığı belirtildi. Muhammed Emin O., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin