Çağla Şıkel'den flaş Edis açıklaması! Aşk mı yaşıyorlar?

Gerek yıllara meydan okuyan güzelliği, gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran sunucu ve model Çağla Şıkel'in, şarkıcı Edis ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Daha önce bu konudaki sorulara yanıt vermeyen ünlü isim, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Şıkel, bu sefer aşk iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Çağla Şıkel'den flaş Edis açıklaması! Aşk mı yaşıyorlar?

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ 2008 yılında nikah masasına oturmuş, ancak 2015'te boşanmıştı. Uzay ve Kuzey adında iki oğulları bulunan ikiki, boşansalar bile çocukları için sık sık bir araya gelmeleriyle, örnek anne-baba olarak gösterilmeye devam ediyor.

'ALDATILMAK KENDİNİ ÇİRKİN VE YETERSİZ HİSSETMENE SEBEP OLMAMALI'

Podyumların aranan isimlerinden Şıkel, son olarak "Aslı Şafak’la İşin Aslı" programına konuk olmuştu. "Aldatıldığın yerde durur musun?" sorusuna cevap veren Çağla Şıkel, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Aldatıldığımı görsem ben burada dakika durmam giderim değil, o kişiyi orada bırakmayı tercih ederim. Ben aldatılmışım gibi hissedersem aldatılırım. Bu bakış açısına sahip olmam kolay olmadı. Bu senin kendini eksik hissetmen, kötü hissetmen, çirkin veya yetersiz hissetmen için bir sebep olacak kadar değerli olmamalı. Öyle bir bırakırım ki inanamazsın."

VALEDEN ONAY GELENE KADAR ÇIKMADI

Ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Etiler'de yer alan bir mekandan çıkarken görüntülenmişti. Arabasını kapıya kadar yanaştıran Şıkel, aracı mekanın arka kapısına gelene kadar dışarı çıkmamıştı.

Daha sonra valelerden "Çıkabilirsiniz" onayını alan model, gazetecilerin ve kameraların olduğu yerin tam tersine yüzünü çevirerek aracına doğru ilerlemişti. Çağla Şıkel, şarkıcı Edis (32) ile aşk yaşadıklarına dair iddiaların sorulması üzerine, muhabirlere teşekkür etmekle yetinmişti.

'UZAY HASTAYDI'

Tüm bunların ardından 43 yaşındaki Çağla Şıkel, geçtiğimiz akşam oğulları Kuzey ve Uzay ile Etiler Akmerkez’de objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak kış tatili için alışveriş yapmaya geldiklerini söyleyen model, geçtiğimiz günlerde yaşadığı hastalık hakkında; "Toparladım, bir haftadır iyiyim. Uzay hastaydı, onu iyileştireceğiz diye perişan olduk. O da iyi ben de iyiyim” dedi.

Ünlü isim, Tuba Ünsal’ın, "Güzellik yarışması komple kalksın. Böyle saçmalık olabilir mi? Bir kız yürüyor, poposuna, eline, başına bak, güzel mi değil mi? Bu kız ne yapar? Alt yapısı ne? 2050'lerde kalmayacak bu” açıklamasının sorulması üzerine ise “Bu konuda konuşmak istemiyorum” yanıtını vermekle yetindi.

'İNANILMAZ HABERLER BUNLAR'

Muhabirlerin, “Adınız bir süredir Edis ile anılıyor. Hatta size evlenme teklifi ettiğine dair iddialarda çıktı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusunu bu sefer yanıtsız bırakmayan Şıkel, şu ifadeleri kullandı:

"Yok, arkadaşım. İnanılmaz haberler bunlar. Gerçekten de inanıyorlar buna. Sesimi çıkartmıyorum çünkü komik yani. Kendisi ile arkadaşız." (Milliyet)

Etiketler çağla şıkel edis
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin