Çağla Şıkel köpeği Tarçın ile Dostumun Dünyası'nda

FOX’un sevilen köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”nda bu hafta, ekranların başarılı ismi Çağla Şıkel, ailesinin en küçük üyesi Tarçın ile birlikte evlerinize konuk oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Çağla Şıkel köpeği Tarçın ile Dostumun Dünyası'nda

Samimi bir sohbetle köpekli yaşamını anlatan Şıkel, çocukluğuna uzanan hayvan sevgisini, bugüne dek sahiplendiği üç köpeğin hikayesini ve onlarla yaşadığı yürek ısıtan anıları, “Dostumun Dünyası”nda paylaşıyor.

27 yıllık köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, bu bölümde sıradışı bir soruna da çözüm arıyor. 9 aylık bir Border Collie olan Lucca, gölgelere takıntılı bir ilgi gösteriyor. Bu takıntı köpeğin psikolojik sağlığını kalıcı olarak bozmadan önce, Ali’nin bir çözüm yolu bulması gerekiyor.

“Dostumun Dünyası”nda bu hafta yine koca yürekli hayvanseverler de iç ısıtan hikayelerle yerlerini alıyor. Bir iyilik zinciri oluşturarak muhtaç hayvanları sokaktan kurtaran hayvanseverler, yaşama döndürdükleri sahipsiz canın hikayesiyle, topluma umut oluyor.

FOX İç Yapımlar’ın deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin sevilen köpek eğitimi programı “Dostumun Dünyası”, 10 Nisan Cumartesi saat 12.45’te, FOX’ta!

Çağla Şıkel köpeği Tarçın ile Dostumun Dünyası'nda

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin