Çağatay Akman’ın eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla 10 yıla kadar hapsi isteniyor

'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla şöhreti yakalayan Çağatay Akman’ın eski sevgilisi Öykü Uslu’nun kapısına dayandığı, Uslu ile onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşı Furkan Ayaz'ı darp ettiği iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, müşteki şüpheli Çağatay Akman’ın iki kişiye karşı üç ayrı suçtan toplamda 10 yıl 8 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Google Haberlere Abone ol
Çağatay Akman’ın eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla 10 yıla kadar hapsi isteniyor

Çağatay Akman’ın, 23 Temmuz 2021 tarihinde eski sevgilisi Öykü Uslu’nun evinin önüne gittiği ve Uslu’nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz’a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darp ettiği iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, müşteki şüpheliler Öykü Uslu ile Çağatay Akman'ın eski sevgili oldukları, müşteki şüpheli Furkan Ayaz'ın, Öykü'nün evinin önüne giderek Çağatay'ı uzaklaştırmak istemesi nedeniyle taraflar arasında tartışma çıktığı aktarıldı.

'SİZİ CİHANGİR'DE BARINDIRMAM, SİZİ ÖLDÜRECEĞİM'

İddianamede; tartışma sırasında Öykü ve Furkan’ın, Çağatay’a küfürlü şekilde hakaret ettiği, Çağatay’ın ise "Sizi Cihangir’de barındırmam", "Sizi öldüreceğim" şeklinde ikisini de hakaret ve tehdit ettiği kaydedildi. Daha sonra tartışmanın kavgaya dönüştüğü, bunun sonucunda da müşteki şüpheliler Furkan ve Öykü'nün Çağatay'ı darp ettikleri, Çağatay'ın da Furkan ile Öykü'yü darp ettiği belirtildi. İddianamede ayrıca Adli Tıp Raporu'na göre tarafların birbirlerini basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde birbirlerini yaraladıkları da aktarıldı.

Çağatay Akman’ın eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla 10 yıla kadar hapsi isteniyor

UZLAŞAMADILAR!

Müşteki şüphelilere isnat edilen suçların uzlaşmaya tabi suçlardan bulunması nedeniyle dosyanın uzlaştırmaya gönderildiği ancak taraflar arasında uzlaşma sağlanamadığı belirtildi.

TOPLAMDA 10 YIL 8 AYA KADAR HAPİS TALEBİ

Hazırlanan iddianamede, müşteki şüpheli Çağatay Akman’ın, Öykü ve Furkan’a yönelik ikişer defa ‘basit yaralama’ suçundan 8 aydan 2 yıla, ‘tehdit’ suçundan 1 yıldan 4 yıla ve ‘hakaret’ suçundan 7 aydan 4 yıl 8 aya olmak üzere toplamda 2 yıl 3 aydan 10 yıl 8 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

USLU VE AYAZ'A DA HAPİS İSTENDİ

Müşteki şüpheliler Öykü Uslu ile Furkan Ayaz’ın ise ayrı ayrı ‘basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla, ‘hakaret’ suçundan ise 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi. Müşteki şüpheliler, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Çağatay Akman’ın eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla 10 yıla kadar hapsi isteniyor - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin